Tradhisi tradisi 50 taun, InverPad minangka teknologi asli sing dikembangake dening Aquark. Liwat kombinasi Pad sing larang, teknologi Stepless-DC-Inverter lan anti-swara, nambah pengalaman nglangi menyang tahap anyar.

Seneng Meneng Sejati

Ing jarak 1 meter, alami tingkat swara sithik:

  • 36.5dB (A)Mode bisu
  • 40dB (A)Rata-rata
  • 46dB (A)Boost Mode
  • TAMPILAN DC INVERTER

    Inverter DC Stepless ngidini compressor nyetel kacepetan adhedhasar tuntutan lan kahanan sing nyata. Frekuensi lan RPM bisa diatur siji-siji kanggo nyedhiyakake kinerja energi sing apik tenan lan keheningan sing ekstrem.

    BALITA

    Priksa apa sing kedadeyan karo kita!

    • Don’ t Let The Noise ...

      When you elect a pool heater pump for your private swimming pool, what is the first condition on your list. Fancy looks? Price? Or volume of its sound? Well, I assure you nothing is better than a noiseless pool. For some people, summer always refe...

      Wed-Jul-2021 Waca liyane
    • Triple Values of Aquark Inv...

      As Henry Ford said, “Business must be run at a profit, else it will die.” Profit is the eternal business topic, especially for dealers and investors when they choose an industry, a product category and a supplier. By June 2021, Aquark has sold mor...

      Tue-Jul-2021 Waca liyane
    • Giant Leap For Pool Industr...

      A newly launched technology has placed its developer — Aquark in the advanced ranks of pool industry for it makes the most efficient pool heat pump with remarkable noise-canceling system. The new set of pool heating equipment have been emplo...

      Thu-Jul-2021 Waca liyane

    ULANGAN CUSTOMER

    Mathieu Deleval - allforpools.be

    "Kita nambah dodolan pompa panas kanthi 3 matur nuwun marang Pak Senyap. Yen para pelanggan ndeleng ing kamar pameran kita, kabeh bakal ditarik karo selung aluminium sing apik banget. Banjur dheweke mung kudu ngrungokake supaya yakin manawa pancen produk banget. We are ...

    Fuzei Gabor - nagyker.kerex.hu

    "Penjual Kerex Hong Kong lan wis duwe Mr Silence ngujo desain unik. Katon kaya amplifier ing balai konser! Apa sing nggumunake lan beda karo produk saka pesaing yaiku operasi meneng ekstrem ...

    Mathieu Deleval - allforpools.be

    "Kita nambah dodolan pompa panas kanthi 3 matur nuwun marang Pak Senyap. Yen para pelanggan ndeleng ing kamar pameran kita, kabeh bakal ditarik karo selung aluminium sing apik banget. Banjur dheweke mung kudu ngrungokake supaya yakin manawa pancen produk banget. We are ...