TINDAKAN
AQUARK

Tradhisi tradisi 50 taun, InverPad minangka teknologi asli sing dikembangake dening Aquark. Liwat kombinasi Pad sing larang, teknologi Stepless-DC-Inverter lan anti-swara, nambah pengalaman nglangi menyang tahap anyar.

Seneng Meneng Sejati

Ing jarak 1 meter, alami tingkat swara sithik:

  • 36.5dB (A)Mode bisu
  • 40dB (A)Rata-rata
  • 46dB (A)Boost Mode
  • TAMPILAN DC INVERTER

    Inverter DC Stepless ngidini compressor nyetel kacepetan adhedhasar tuntutan lan kahanan sing nyata. Frekuensi lan RPM bisa diatur siji-siji kanggo nyedhiyakake kinerja energi sing apik tenan lan keheningan sing ekstrem.

    BALITA

    Priksa apa sing kedadeyan karo kita!

    • What Can You Get from an In...

      An inverter pool heat pump powered by InverPad® technology has multiple advantages with a backward airflow system, Stepless-DC-Inverter, and a unique pad appearance. Let’s see what you can get from an InverPad® pool heat pump. A Quiet and Comfort...

      Fri-Feb-2021 Waca liyane
    • Pad Design of Aquark’...

      Throughout the 50-year-long history of the pool heat pump, Aquark is the first pool heat pump supplier to devise the pad-design heat pump. The unique casing design distinguishes Aquark’s products from others and it has become the distinction of Aq...

      Tue-Feb-2021 Waca liyane
    • Aquark: A Professional Inve...

      Adhering to the spirit of professionalism, Aquark, the Pad Inverter Creator, has committed itself to the R&D and manufacturing of inverter pool heat pumps. It has developed a full range of inverter pool heat pump products from the high-end typ...

      Tue-Jan-2021 Waca liyane

    ULANGAN CUSTOMER

    Mathieu Deleval - allforpools.be

    "Kita nambah dodolan pompa panas kanthi 3 matur nuwun marang Pak Senyap. Yen para pelanggan ndeleng ing kamar pameran kita, kabeh bakal ditarik karo selung aluminium sing apik banget. Banjur dheweke mung kudu ngrungokake supaya yakin manawa pancen produk banget. We are ...

    Fuzei Gabor - nagyker.kerex.hu

    "Penjual Kerex Hong Kong lan wis duwe Mr Silence ngujo desain unik. Katon kaya amplifier ing balai konser! Apa sing nggumunake lan beda karo produk saka pesaing yaiku operasi meneng ekstrem ...

    Mathieu Deleval - allforpools.be

    "Kita nambah dodolan pompa panas kanthi 3 matur nuwun marang Pak Senyap. Yen para pelanggan ndeleng ing kamar pameran kita, kabeh bakal ditarik karo selung aluminium sing apik banget. Banjur dheweke mung kudu ngrungokake supaya yakin manawa pancen produk banget. We are ...