• banner-001-2019-9-11
  • Focus on Pool Heat Pump R&D and Manufacturing - Aquark
  • banner-002-2019-9-11
  • banner-003-2019-9-11
  • Desain Unik Patent

    Desain Unik Patent

  • R32 / R410A Line Produksi

    R32 / R410A Line Produksi

  • Quality Inverter stabil

    Quality Inverter stabil

  • Aquark R32 Inverter blumbang pump, Full-Inverter blumbang mesin ingkang ndamel benter - Aquark
  • Aquark R32 Stepless DC Inverter Pool Marine, Full-Inverter Solution Pool Heating

About Aquark

Fokus Marine kang R & D lan Manufacturing

Aquark punika profesional blumbang panas pump Produsèn ing Guangdong, China. Diadegaké dening tim pakar karo 20 taun pengalaman pump profesional.

Play ing

Kita usaha kanggo nyedhiyani pelanggan karo solusi sing paling apik.
Kanggo Sample & Quote