TINDAKAN
AQUARK

Tradhisi tradisi 50 taun, InverPad minangka teknologi asli sing dikembangake dening Aquark. Liwat kombinasi Pad sing larang, teknologi Stepless-DC-Inverter lan anti-swara, nambah pengalaman nglangi menyang tahap anyar.

Seneng Meneng Sejati

Ing jarak 1 meter, alami tingkat swara sithik:

  • 36.5dB (A)Mode bisu
  • 40dB (A)Rata-rata
  • 46dB (A)Boost Mode
  • TAMPILAN DC INVERTER

    Inverter DC Stepless ngidini compressor nyetel kacepetan adhedhasar tuntutan lan kahanan sing nyata. Frekuensi lan RPM bisa diatur siji-siji kanggo nyedhiyakake kinerja energi sing apik tenan lan keheningan sing ekstrem.

    BALITA

    Priksa apa sing kedadeyan karo kita!

    • A Intelligent lan efisiensi Anyar ...

      Seneng ngumumake yen Aquark lan Klereo sing dadi produsen automasi kolam renang Prancis wis tekan kemitraan strategis, lan nggabungake Pak Senyap ing Klereo Therm, solusi sing nggabungake Teknologi InverPad a ...

      Wed-Jun-2020 Waca liyane
    • Pumps Aquark InverPad ...

      Apik krungu sing pompa panas Aquark InverPad adol kaya kue panas ing Eropa! Thanks kanggo kabeh pelanggan sing wis nuduhake kabungahan karo kita! Warta sing nyenengake nyenengake kabeh wong ing Aquark! Amarga COVID-19, akeh wong sing mbatalake liburan musim panas lan ...

      Tue-Mei-2020 Waca liyane
    • Lair kanggo Béda, Lair f ...

      Sajrone 50 taun kepungkur, teknologi aliran udara lan desain pompa kolam renang tetep padha. Pengumuman gangguan lan mboseni dadi kekurangan pam panas kolam tradisional dadi luwih akeh, sing mengaruhi lingkungan nglangi lan expe ...

      Tue-Apr-2020 Waca liyane

    ULANGAN CUSTOMER

    Mathieu Deleval - allforpools.be

    "Kita nambah dodolan pompa panas kanthi 3 matur nuwun marang Pak Senyap. Yen para pelanggan ndeleng ing kamar pameran kita, kabeh bakal ditarik karo selung aluminium sing apik banget. Banjur dheweke mung kudu ngrungokake supaya yakin manawa pancen produk banget. We are ...

    Fuzei Gabor - nagyker.kerex.hu

    "Penjual Kerex Hong Kong lan wis duwe Mr Silence ngujo desain unik. Katon kaya amplifier ing balai konser! Apa sing nggumunake lan beda karo produk saka pesaing yaiku operasi meneng ekstrem ...

    Mathieu Deleval - allforpools.be

    "Kita nambah dodolan pompa panas kanthi 3 matur nuwun marang Pak Senyap. Yen para pelanggan ndeleng ing kamar pameran kita, kabeh bakal ditarik karo selung aluminium sing apik banget. Banjur dheweke mung kudu ngrungokake supaya yakin manawa pancen produk banget. We are ...