TINDAKAN
AQUARK

Tradhisi tradisi 50 taun, InverPad minangka teknologi asli sing dikembangake dening Aquark. Liwat kombinasi Pad sing larang, teknologi Stepless-DC-Inverter lan anti-swara, nambah pengalaman nglangi menyang tahap anyar.

Seneng Meneng Sejati

Ing jarak 1 meter, alami tingkat swara sithik:

  • 36.5dB (A)Mode bisu
  • 40dB (A)Rata-rata
  • 46dB (A)Boost Mode
  • TAMPILAN DC INVERTER

    Inverter DC Stepless ngidini compressor nyetel kacepetan adhedhasar tuntutan lan kahanan sing nyata. Frekuensi lan RPM bisa diatur siji-siji kanggo nyedhiyakake kinerja energi sing apik tenan lan keheningan sing ekstrem.

    BALITA

    Priksa apa sing kedadeyan karo kita!

    • Advantages of air source po...

      Swimming can not only prevent various diseases but also cultivate sentiment and strengthen the body. After understanding most of the swimming pools, almost all of them are using air source pool heat pump to provide hot water to the swimming pool. ...

      Sat-May-2021 Waca liyane
    • Working principle of air so...

      1. The working principle of the air source pool heat pump is to recycle the heat loss from the surface of the pool water and transfer it to the pool water and air to meet the heat required for the pool water and air insulation. First, the warm an...

      Sat-May-2021 Waca liyane
    • Hotel swimming pool heat pu...

      This article from pool heat pump manufacturers will walk you through the full intro to the swimming pool heat pump for hotels.   Swimming pool heat pump performance As indoor swimming pools generally maintain water temperature between 26°C a...

      Sat-May-2021 Waca liyane

    ULANGAN CUSTOMER

    Mathieu Deleval - allforpools.be

    "Kita nambah dodolan pompa panas kanthi 3 matur nuwun marang Pak Senyap. Yen para pelanggan ndeleng ing kamar pameran kita, kabeh bakal ditarik karo selung aluminium sing apik banget. Banjur dheweke mung kudu ngrungokake supaya yakin manawa pancen produk banget. We are ...

    Fuzei Gabor - nagyker.kerex.hu

    "Penjual Kerex Hong Kong lan wis duwe Mr Silence ngujo desain unik. Katon kaya amplifier ing balai konser! Apa sing nggumunake lan beda karo produk saka pesaing yaiku operasi meneng ekstrem ...

    Mathieu Deleval - allforpools.be

    "Kita nambah dodolan pompa panas kanthi 3 matur nuwun marang Pak Senyap. Yen para pelanggan ndeleng ing kamar pameran kita, kabeh bakal ditarik karo selung aluminium sing apik banget. Banjur dheweke mung kudu ngrungokake supaya yakin manawa pancen produk banget. We are ...