TINDAKAN
AQUARK

Tradhisi tradisi 50 taun, InverPad minangka teknologi asli sing dikembangake dening Aquark. Liwat kombinasi Pad sing larang, teknologi Stepless-DC-Inverter lan anti-swara, nambah pengalaman nglangi menyang tahap anyar.

Seneng Meneng Sejati

Ing jarak 1 meter, alami tingkat swara sithik:

  • 36.5dB (A)Mode bisu
  • 40dB (A)Rata-rata
  • 46dB (A)Boost Mode
  • TAMPILAN DC INVERTER

    Inverter DC Stepless ngidini compressor nyetel kacepetan adhedhasar tuntutan lan kahanan sing nyata. Frekuensi lan RPM bisa diatur siji-siji kanggo nyedhiyakake kinerja energi sing apik tenan lan keheningan sing ekstrem.

    BALITA

    Priksa apa sing kedadeyan karo kita!

    • See You at the 2020 PSP/Dec...

      The International Pool|Spa|Patio Expo (PSP) is one of the most professional and top-notch pool exhibitions in the world, which attracts more qualified attendees than any other pool/spa/outdoor living event. In 2020, PSP/DeckExpo is going to trans...

      Wed-Nov-2020 Waca liyane
    • See You at Foro Piscina&We...

      Piscina & Wellness Barcelona, is the leading fair in Spain and one of the most important in the swimming pool industry. In 2020, Piscina&Wellness is going to host the Foro Piscina&Wellness Digital. This forum is P&W’s only event in...

      Fri-Oct-2020 Waca liyane
    • Breaking the Tradition

      Breaking the Tradition Aquark-Pad Inverter Creator OVER THE PAST 50 YEARS… The airflow technology and casing design of pool heat pump kept the same. Noise and boring appearance became shortage of a tradition pool heat pump, which affected s...

      Mon-Oct-2020 Waca liyane

    ULANGAN CUSTOMER

    Mathieu Deleval - allforpools.be

    "Kita nambah dodolan pompa panas kanthi 3 matur nuwun marang Pak Senyap. Yen para pelanggan ndeleng ing kamar pameran kita, kabeh bakal ditarik karo selung aluminium sing apik banget. Banjur dheweke mung kudu ngrungokake supaya yakin manawa pancen produk banget. We are ...

    Fuzei Gabor - nagyker.kerex.hu

    "Penjual Kerex Hong Kong lan wis duwe Mr Silence ngujo desain unik. Katon kaya amplifier ing balai konser! Apa sing nggumunake lan beda karo produk saka pesaing yaiku operasi meneng ekstrem ...

    Mathieu Deleval - allforpools.be

    "Kita nambah dodolan pompa panas kanthi 3 matur nuwun marang Pak Senyap. Yen para pelanggan ndeleng ing kamar pameran kita, kabeh bakal ditarik karo selung aluminium sing apik banget. Banjur dheweke mung kudu ngrungokake supaya yakin manawa pancen produk banget. We are ...