bab kita - Aquark Stepless DC Inverter Pool Marine Produsen Pool Heating Solution

Global OEM Partner

Fokus Marine kang R & D lan Manufacturing

Aquark punika mesin panas Produsèn pump profesional ing Guangdong, China. Diadegaké dening tim pakar karo 20 taun pengalaman pump profesional. Posisi minangka partner Global OEM, kita lagi bisa nyedhiyani desain Aquark dhewe uga desain selaras.

R & D kuwat

Desain Power Industrial

Aquark klompok saka perancang industri hasrat. Padha ngormati pasar & pelanggan lan nggawe sange Mr. Silence desain papan. Padha bakal tetep nggawe designs misuwur pengalaman pelanggan.

Desain Power Industrial - Aquark Stepless DC Full Inverter Pool Marine Heating Solution
Team Engineer - Aquark Stepless DC Full Inverter Pool Marine Heating Solution

Team Engineer

Kekuwatan inti saka Aquark tim R & D, sing duwe teknologi kontrol mesin anjog sistem sarta teknologi blumbang panas sistem pump. Saben engineer kebak gagasan kanggo break liwat teknologi tradisional Pumps blumbang panas, aturan account anyar solusi kanggo partners global kita.

Laboratory Standard International

Aquark wis profesional laboratorium standar dhewe internasional kang saged kanggo testing R32 / R410A pump gas.

Standard Laboratory International - Aquark Stepless DC Full Inverter Pool Marine Heating Solution

Produksi Quality ketat

Aquark dibangun sistem kontrol kualitas lengkap ing proses produksi kabèh. Loro-lorone R32 lan produksi gas R410A saiki sing kasedhiya. Saben pump saka Aquark wis strictly diprodhuksi lan dites kanggo njamin kualitas & linuwih ing siklus long-term ing ISO9001.

About Aquark Stepless DC Inverter Pool Marine Factory - Aquark

 

Aquark Strength

Desain Patent

budaya Aquark tansah nyemangati inovasi kreatif lan tansah aturan account solusi anyar kanggo partners global kita. R & tim D kita dikembangaké 1st paten mesin desain papan lan unik Airstream blumbang pump ing industri.

R32 / R410A Line Produksi

R32 lan baris produksi R410A loro dhuwur. Saben pump saka Aquark wis strictly diprodhuksi lan dites kanggo njamin kualitas & linuwih ing siklus long-term ing ISO9001.

Inverquark Teknologi

Aquark punika pamuka teknologi. teknologi Inverquark wis dikembangaké dening Aquark, kang paling meneng & energi daya mesin solusi blumbang panas.