FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Why buy inverter?

1. On/Off is defined as “all or nothing (AON type)”, to ensure it can function properly, its power must meet the condition for thermal balance:
W1 >= Q1 (water heating) + Q2 (lose from water to air)

When the pool is at the right temperature, Q1 is no longer necessary, so the power needed is
W2 = Q2 (lose from water to air)
Q1 is no longer needed, but AON type can’t change its power, so it keeps function as W1 and Q1 is a waste. As consequence, a waste of energy will cost more on electricity bill and the temperature is not stable, in fact the temperature will varied in an interval.

2. Inverter can adjust the speed rate to use a minimum power required to maintain the temperature. It can change from W1 to W2 intelligently to avoid the unnecessary energy used. That is why the inverter is an energy saving technology, to avoid the energy waste. And also the temperature is more stable.

3. AON type has a power rate constant. It didn’t consider the change of environment. Therefore, AON usually is not a full season heat pump, the performance will be very different. It could be too hot in summer or not enough in autumn. Inveter can avoid this problem by changer the power rate.

Why buy Aquark's Inverter?

1. Aquark has a R&D team with 20 years experience of heat pump. We self developed a stepless inverter technology, which is more advance than normal inverter. For example, step Inverter can adjust the speed 20% by 20%, or 25% by 25%. Aquark’s stepless inverter can adjust Hz by Hz to the best condition for using.

faq13

2. Aquark has a very strict quality control. Start form raw material and components testing, to the production chain, all the step is strictly follow the process. Our failure rate is lower than 0.5% which is an outstanding number among the manufacture.

3. Aquark’s product has many differences. Those differences make us being unique in the market and bring more attention. Innovation is in every product of Aquark. It’s also one of the key of Aquark to being competitive.

Why buy Mr. Silence?

Mr. Silence is redefining the heat pump. It is totally a revolution of heat pump’s technology:

1. Mr. Silence is the first back-discharge heat pump ever. This design is patented, it also represent the strong R&D ability of Aquark.

2. This design can help to decrease the noise. In fact, Mr. Silence is the most silent heat pump in the market. A low noise while functioning will bring a comfortable enjoyment to the user. Mr. Silence’s noise level is 12 dB lower than On/Off heat pump, only 43 dB at 1m distance.

3. Outstanding performance: COP up to 16 certificated by TUV, thanks for the stepless inverter technology. More than 90% of energy used is free from air. This makes it environment friendly.

4. Garden friendly: this remarkable design will hide the fan, eliminate the disturbing wind, and require less space for installation.

Where should I position the Heat Pump?

A Heat pump dipanggonke sabisane kanggo sistem filtrasi kolam renang. Iku dirancang kanggo digunakake metu lawang lan ora perlu panutup marang unsur. Ing kasunyatan menawa Marine wis dijamin sak operasi iku ora bakal nindakake f.

Is there any maintenance required for my heat pump?

Ana manungsa waé dibutuhna Marine karo kondisioner online. Mung mbusak sembarang godhong, suket, kertas, lan sapiturute kang sok-sok nglumpukake saka udhara. Blumbang kimia kudu tansah tetep imbang. The wise evaporator sing ditutupi kanggo nyegah korosi. Nanging yen manggon cedhak karo lingkungan uyah-banyu sampeyan bisa uga pengin selang mudhun njaba evaporator coil kanggo nyegah mbangun munggah saka uyah lan teyeng.

Can the heat pump heat my pool overnight?

Ya. Nanging iku kabeh gumantung ing ukuran blumbang lan wektu taun. Pumps panas sing digawe kanggo njaga suhu blumbang ing basis saben dina. Yen pump ukuran mlaku kanggo ukuran blumbang, sapisan suhu sing dipengini wis ngrambah kanthi otomatis bakal njaga suhu sing kabeh sasi dawa.

What are kW and BTU?

Listrik wis didol dening unit disebut kilowatt-jam. Salah kilowatt-jam punika witjaksono menyang 3412 BTU. BTU stands for Unit Thermal Inggris. Iku unit langkah sing sawetara manufaktur pump digunakake ing specifications sing.

What does COP mean?

COP stands for koefisien saka kinerja IE. Ing aspek saka output daya kanggo input daya. Iki gumantung ing suhu sekitar online lan suhu banyu kolam renang. Punika nyariosaken energi HFS efficiency saka pump.

Why should I use a solar blanket or pool cover?

Minangka karo kabeh sistem dadi panas kolam renang sing menehi saran kanggo nggunakake tutup blumbang nalika kolam renang ora dienggo. Iki bakal tetep penguapan (mundhut panas paling) kanggo minimal lan ngurangi biaya blumbang panas sakabèhé lan frustrations bayangan. A tutup blumbang bisa Cut total mundhut panas dening 50% 95%.

How long do pool heat pumps last?

Pumps panas Aquark kang nganggo komponen kualitas, malah tanpa dilat pangopènan, blumbang pump gampang luwih 10 kanggo 20 taun. Nanging, karo pangopènan apik, pump blumbang panas kita bisa secara harfiah punika umur.

Why is R32 Required?

The Cagak utama saka F Gas-Aturan anyar EU kanggo ngurangi emisi lan kanggo mindhah menyang solusi GWP ngisor. Iki melu phase mudhun ing konsumsi HFCS lan abang saka 37% dening 2020 lan 79% dening 2030. Miturut 2025 sistem Single Split A / C karo kurang saka daya refrigerant 3kg ndarbèni refrigerant karo GWP.

How efficient is R32?

R32 wis meksa apa padha R410A watara 12-26 Bar (174-377 Psi), Nanging R32 nduweni kemampuan luwih apik kanggo ijolan panas-mbukak saka R410A lan ngirim kapasitas luwih saka R410A nggawe sistem luwih efisien.

How much R32 is used?

R32 wis GWP ngisor saka R410 lan migunakake daya refrigerant 30% kurang kanggo gawé kapasitas mbukak witjaksono. Akibaté emisi CO2 total bisa suda dening watara 77%.

What are the risks with R32?

Umumé ing ngisor GWP sing luwih dhuwur tingkat flammability, R32 ora beda. R32 wis diwenehi A2L Klasifikasi lan diklasifikasikaké Flammable kategori A2. Klasifikasi kanggo arahan 67/548 / EEC & 1999/45 / EC: F +; R12 banget gampang kobong. Patut mung ngalami lan wong pitunjuk mlaku kudu nangani gas ing meksa.

Arep digarap US?