Inverquark Teknologi

teknologi Inverquark wis dikembangaké dening Aquark Electric Ltd. Sawise taun pembangunan lan riset, ing 2017, ing teknologi Inverquark unik kasil dibukak kanggo pool industri. Iku paling bisu & energi daya mesin solusi blumbang panas. kekiyatan utama sing stepless DC Inverter, sistem mesin kontrol blumbang unik lan pangayoman cerdas.
teknologi Inverquark saka Aquark Stepless DC Inverter Pool Marine Pool Heating Solution