Mr. Eco-DC Inverter Steel Pool Marine

Fitur utama:

  • Stabil DC Inverter
  • steel mbungkus Galvanized
  • Dirancang kanggo 0 ℃ operasi
  • gas R32 / R410A
  • kontrol Wifi APP
  • teknologi EEV
  • Otomatis defrost dening siklus kuwalikan
  • Twisted titanium exchanger panas
  • Soft wiwitan

Detail produk

parameter Product

Kekiyatan inti

Inverter DC ekonomi

Kanthi Aquark dhewe-dikembangaké DC teknologi Inverter lan kualitas komponen, Mr. Eco stabil banget DC mesin blumbang pump karo biaya competitive. Wis kontrol suhu pas dening werna-werna kapasitas panas. Nalika suhu blumbang iki njupuk cedhak setpoint, iku heats wiwitan pools ing kacepetan ngisor kang nawakake efficiency luwih (COP) lan operasi tenang.

Mr. Eco-DC Inverter Steel Pool Marine

COP nganti 11

(Air27 ℃ / Water27 ℃ / Humidity80%)
Mr. Eco bakal nyetel kapasitas panas miturut suhu blumbang. Nalika mlaku ing 20% kacepetan -25%, tekan COP11 paling. Kanthi kacepetan kurang filsafat mlaku, Mr. Eco iku saving pindho saka On / Off pump.

COP nganti 11 - Mr. Eco - DC Inverter Pool Marine

operasi Silent

Thanks kanggo sistem DC stabil Mr. Eco kontrol mesin, DC mesin kompresor lan global kacepetan ventilator, Mr. Eco nganggo banget quietly kang bakal nyedhiyani sampeyan lingkungan panas nyaman.

operasi Silent - Mr. Eco-DC Inverter Steel Pool Marine

Smart WIFI kontrol (Opsional)

Kanthi kontrol APP pinter, sampeyan bisa mriksa utawa ngontrol Panjenengan Mr. Eco ngendi wae.

Smart WIFI kontrol (Opsional) - Mr. Eco-DC Inverter Steel Pool Marine

Fitur utama

gas R32 / R410A
Mr. Eco bisa Applied karo R32 utawa gas R410A.
teknologi EEV
10 kaping keluwesan ngatur aliran gas lan nambah COP dening nganti 20%.
Twisted titanium exchanger panas
efficiency 40% luwih saka normal exchanger titanium panas.
Wide voltase
Self-imbuhan kanggo pas sumber daya boten stabil, mulane akeh voltase bisa 180 ~ 260V.
Soft wiwitan
Mulai saka 0 Amps kanggo dirating Amps ajeg. Ora rush kanggo house sistem listrik.
Gas panas defrosting
Kanthi Saginomiya 4-cara tutup kanggo deforesting cepet & efisien.
Parameters of Mr. Eco
model EPNC07 EPNC09 EPNC13 EPNC16 EPNC20 EPNC24
PERFORMANCE KONDISI: Air 27 ° C / Water 27 ° C / Humid. 80%
kapasitas panas (kW) 7.0 9.0 13.0 16,0 20.2 24.2
Range COP 10.1~6 10.5~6.2 10.8~6.3 10.7~6.2 10.8~6.2 10.8~6.3
Rata-rata COP ing 50% Speed 8.8 9 9.2 9.1 9.1 9.2
PERFORMANCE KONDISI: Air 15 ° C / Water 26 ° C / Humid. 70%
kapasitas panas (kW) 5,0 6.5 9.0 11.0 14.0 16,0
Range COP 6.3~4.3 6.5 ~ 4.2 6.2~4.5 6.6 ~ 4.3 6.5 ~ 4.2 6.6~4.5
Rata-rata COP ing 50% Speed 5.9 6.1 6 6.1 6.1 6.2
SPESIFIKASI TECHNICAL
Volume blumbang menehi saran (m 3 ) * 15 ~ 30 20 ~ 45 35 ~ 65 40 ~ 75 50 ~ 90 60 ~ 110
Operating suhu udhara ( 0~ 43
panas exchanger Twisted Titanium Marine exchanger
Power supply 230V / 1 Ph / 50Hz
Dirating daya input (kW) 0.23~1.16 0.28~1.55 0.41~2.01 0.50~2.56 0.60~3.26 0.72~3.81
daya Input ing 50% Speed ​​(kW) 0.42 0.53 0.75 0,9 1,15 1.29
input dirating saiki (A) 1.0~5.06 1.21~6.73 1.76~8.70 2.17~11.12 2.61~14.16 3.13~16.56
Bukaan input saiki (A) 6.5 8 12,5 17 19,5 20
Kabel listrik ( mm² ) 3 × 1.5 3 × 2,5 3 × 2,5 3 × 4 3 × 6 3 × 6
tingkat swara ing 1m DB (A) 39,8 ~ 51.2 41,6 ~ 53,5 43,9 ~ 54,0 46,2 ~ 57,3 46,3 ~ 58,1 46,9 ~ 58,7
tingkat swara dening 50% kacepetan 1m DB (A) 43,8 46.8 49,5 49,7 50,6 51,1
tingkat swara ing 10m DB (A) 19,8 ~ 31,2 21,6 ~ 33,5 23,9 ~ 34 26,2 ~ 37,3 26,3 ~ 38,1 26,9 ~ 38,7
Menehi saran flux banyu (m³ / h) 2 ~ 4 3 ~ 5 4 ~ 6 6 ~ 8 7 ~ 10 10 ~ 12
sambungan Water (mm) 50
R32 gas weight (g) 400 550 900 1000 1100 /
Ukuran net LxWxH (mm) 744*359*648 864*359*648 864*359*648 954*359*648 954*359*748 954*429*755
Net Weight    (kg) 42 47 49 60 68
Qty per 20’FT / 40′HQ    (sets) 114/252 102/216 102/216 90/198 60/198
ujar:
* Data ndhuwur iku mung kanggo referensi. Kanggo data tartamtu, monggo waca nameplate ing unit.
* menehi saran volume blumbang ditrapake kanggo pribadi blumbang karo tutup isothermal, saka April kanggo September.
PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Piala