Mr. Silence-Stepless DC Inverter Pool Marine

Fitur utama:

  • Inverter DC Stepless
  • desain Patent papan
  • tutul controller Round
  • Aluminium-alloy casing
  • Down kanggo -10 ℃ operasi
  • gas R32 / R410A
  • kontrol Wifi APP
  • teknologi EEV
  • Otomatis defrost dening siklus kuwalikan
  • Twisted titanium exchanger panas
  • Soft wiwitan

Detail produk

parameter Product

Kekiyatan inti

Desain Patent

Mr. Silence Inverter Pool Marine adopts desain papan unik lan prasaja tutul controller klasik, kang nggawa loro katon apik gayane lan pengalaman pangguna-loropaken. Mr.Silence stepless DC mesin, R32 jumlah gas full-mesin pump blumbang panas - Aquark blumbang panas solusi 01

Prasaja Silence

Thanks kanggo udhara-stream desain & stepless sistem mesin DC revolusioner teknologi Inverquark, tingkat swara saka Mr. Silence punika minangka kurang kulkas, 12dB (A) luwih murah tinimbang On / Off pump tradisional. Tambahan saka Mr.Silence stepless DC mesin, R32 jumlah gas full-mesin pump blumbang panas 02

COP nganti 15

sawetara COP 15-6.4 (Air 27 ℃ / Water 27 ℃ / Asor 80%)

Thanks kanggo inverquark teknologi, input 1kw ndadekke nganti output 15kw. Nalika ngramut suhu blumbang ing paling mangsa blumbang, Mr. Silence wis mlaku kanthi kacepetan kurang kang ndadékaké kanggo kinerja saving paling lan lingkungan blumbang paling bisu. Iku luwih saka daya energi pindho dibandhingake karo On / Off pump tradisional. Kinerja lan energi konsumsi Mr.Silence stepless DC mesin, jumlah gas R32 full-mesin pump blumbang panas

Kaluwihan liyane

Mung 32% GWP tinimbang R410A. <br/> konsumsi karbon CO2 Lower. <br/> biaya jumlah Lower.
R32-loropaken Eco
Mung 32% GWP tinimbang R410A.
CO2 konsumsi karbon Lower.
Biaya jumlah Lower.
Miturut DC mesin kompresor lan DC ventilator, Mr. Silence bakal miwiti saka 0Amps kanggo dirating Amps ajeg.  Ana rush menyang sistem house listrik.
Protection Full On System Listrik
Miturut DC mesin kompresor lan DC ventilator, Mr. Silence bakal miwiti saka 0Amps kanggo dirating Amps ajeg. Ana rush menyang sistem house listrik.
Kanthi kontrol APP pinter Mr. Silence kang, sampeyan bisa mriksa utawa ngontrol Panjenengan Mr. Silence ngendi wae.
Smart WIFI Control
Kanthi kontrol APP pinter Mr. Silence kang, sampeyan bisa mriksa utawa ngontrol Panjenengan Mr. Silence ngendi wae.

Fitur utama

DC Twin-Rotary Inverter kompresor Mitsubishi.
Dirancang kanggo mudhun kanggo Air -10 ℃ operasi.
10 kaping keluwesan ngatur aliran gas lan nambah COP dening nganti 20%.
Kanthi Saginomiya 4-cara tutup kanggo deforesting cepet & efisien.
Mr. Silence bisa Applied karo R32 utawa gas R410A.
Twisted titanium exchanger panas, efficiency 40% luwih saka normal exchanger titanium panas.

Parameters of Mr. Silence Inverter Pool Heat Pump - 2019-10-25

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Car