Mr. Smart-Stepless DC Inverter Pool Marine

Fitur utama:

  • Inverter DC Stepless
  • tutul controller Round
  • Anti-teyeng ABS casing
  • Down kanggo -5 ℃ operasi
  • gas R32 / R410A
  • kontrol Wifi APP
  • teknologi EEV
  • Otomatis defrost dening siklus kuwalikan
  • Twisted titanium exchanger panas
  • Soft wiwitan

Detail produk

parameter Product

Kekiyatan inti

Steplss DC Inverter

Mr. Smart adopts stepless mesin kompresor, sistem kontrol mesin stepless lan penggemar brushless motor. Miturut konversi pinter kacepetan kompresor, kacepetan motor penggemar lan meksa sistem, Mr. Smart bisa nyedhiyani nyimpen energi sange lan kinerja bisu.

Mr. Smart-Stepless DC Inverter Pool Marine

Nganti 13 kaping payback

Nalika njaga suhu blumbang ing paling mangsa blumbang, Mr. Smart mlaku ing kacepetan kurang kang ndadékaké kanggo kinerja saving paling lan lingkungan blumbang super bisu. COP iku nganti 13 Iku saving pindho saka On / Off pump.

Nganti 13 kaping Payback - Aquark Mr. Smart DC Inverter Pool Marine

The kasepen

Thanks kanggo teknologi Inverquark, Stepless DC mesin kompresor lan DC penggemar brushless motor, Mr. Smart nganggo banget quietly kang menehi sampeyan lingkungan panas nyaman.

The kasepen - Aquark Mr. Smart DC Inverter Pool Marine

Soft wiwitan & aplikasi voltase sudhut

Kanthi stepless DC mesin kompresor, Mr. Smart wiwit saka 0 Amps kanggo dirating Amps alon & ajeg. Boten wonten serangan kanggo sistem house listrik. Lan karo konversi pinter, Mr. Smart bisa Applied kanggo sawetara saka sudhut voltase kang 180V ~ 260V.

Soft wiwitan & aplikasi voltase sudhut - Aquark Mr. Smart DC Inverter Pool Marine

Fitur utama

gas R32 / R410A
Mr.Smart bisa Applied karo R32 utawa gas R410A.
teknologi EEV
10 kaping keluwesan ngatur aliran gas lan nambah COP dening nganti 20%.
Twisted titanium exchanger panas
efficiency 40% luwih saka normal exchanger titanium panas.
Smart WIFI kontrol (Opsional)
Kanthi kontrol APP, sampeyan bisa mriksa utawa ngontrol mr Panjenengan. Smart nang endi wae.
Gas panas defrosting
Kanthi Saginomiya 4-cara tutup kanggo deforesting cepet & efisien.
-5 ℃ ~ 43 ℃
Dirancang kanggo mudhun kanggo Air -5 ℃ operasi.
Parameters of Mr. Smart
model STNC70 STNC90 STNC130 STNC160 STNC200 STNC240
PERFORMANCE KONDISI: Air 27 ° C / Water 27 ° C / Humid. 80%
kapasitas panas (kW) 7.0 9.0 13.0 16,0 20.2 24.2
Range COP 13~6.3 13.2~6.4 13.5~6.5 13.5~6.4 13.5~6.3 13.8~6.5
Rata-rata COP ing 50% Speed 9 9,6 9.8 9,5 9,6 9,6
PERFORMANCE KONDISI: Air 15 ° C / Water 26 ° C / Humid. 70%
kapasitas panas (kW) 5,0 6.5 9.0 11.0 14.0 16,0
Range COP 6.8~4.6 6.9~4.5 7~4.7 7~4.5 7~4.5 7.2~4.8
Rata-rata COP ing 50% Speed 6.3 6.3 6.4 6.2 6.2 6.4
SPESIFIKASI TECHNICAL
Volume blumbang menehi saran (m 3 ) * 15 ~ 30 20 ~ 45 35 ~ 65 40 ~ 75 50 ~ 90 60 ~ 110
Operating suhu udhara ( ) -5 ~ 43
panas exchanger Twisted Titanium Marine exchanger
Power supply 230V 1Ph
Dirating daya input (kW) 0.20~1.09 0.26~1.44 0.34~1.91 0.44~2.44 0.56~3.11 0.60~3.33
daya Input ing 50% Speed ​​(kW) 0,4 0.52 0.7 0.89 1.13 1.25
input dirating saiki (A) 0.85~4.73 1.13~6.28 1.50~8.33 1.91~10.63 2.43~13.53 2.61~14.49
Bukaan input saiki (A) 6.5 8 12,5 17 19,5 /
Power cord (mm²) 3 × 1.5 3 × 2,5 3 × 2,5 3 × 4 3 x 6 /
tingkat swara ing 1m DB (A) 37,8 ~ 49,2 39,6 ~ 51,5 41,9 ~ 52,0 44,2 ~ 55,3 44,3 ~ 56,1 44,9 ~ 56,7
tingkat swara dening 50% kacepetan 1m DB (A) 41.8 44.8 47,5 47,7 48,6 49,1
tingkat swara ing 10m DB (A) 17.8 ~ 29,2 19,6 ~ 31.5 21.9 ~ 32 24,2 ~ 35,3 24,3 ~ 36,1 24,9 ~ 36,7
Menehi saran flux banyu (m³ / h) 2 ~ 4 3 ~ 5 4 ~ 6 6 ~ 8 7 ~ 10 10 ~ 12
sambungan Water (mm) 50
R32 gas weight (g) 400 550 900 1000 1100 /
Ukuran net LxWxH (mm) 872*349*654 872*349*654 872*349*654 962*349*654 962*349*754 961*420*758
Net Weight    (kg) 43 47 49 60 68
Qty per 20’FT / 40′HQ    (sets) 102/216 102/216 102/216 90/198 60/198
ujar:
* Data ndhuwur iku mung kanggo referensi. Kanggo data tartamtu, monggo waca nameplate ing unit.
* menehi saran volume blumbang ditrapake kanggo pribadi blumbang karo tutup isothermal, saka April kanggo September.
PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Truck