Pump Panas Kolam Panas Kolam Tangki Mr.Titan-Top

Fitur utama:

  • Inverter DC Stepless
  • Controller Smart Tutul
  • Gas R32
  • Twisted titanium exchanger panas
  • teknologi EEV
  • Mbalikke siklus mbalikke
  • Air operasi temp
  • Pemanasan nganti 40 ℃, Pemanasan spa opsional

Detail produk

parameter Product

Kekiyatan inti

Teknologi Inverter tanpa langkah
Kanthi Inverter Stepless DC, kacepetan kompresor bisa diatur kanthi hertz lan kacepetan motor penggemar bisa diatur kanthi bunder. Iki ngganti intel karo panjaluk pemanasan sing beda.

Ngirit Kuat

Pemanasan Kuat

Pemanas Kuat Komparison - Pak Titan ndhuwur ngecul pump pump inverter kolam renang inverter

Dilengkapi konfigurasi sing kuat, Pak Titan ndhuwur pompa blumbang kolam renang inverter tanpa langkah sing apik nduweni kinerja pemanasan sing kuat kanggo cepet.

Ngirit kaping pindho

Ngirit kaping pindho Comparison - Pak Titan ndhuwur pump pump blancong kolam inverter tanpa puter DC

COP Pak Titan nganti 15 *, yaiku tikel kaping pindho / On HP Off. Kanggo njaga suhu blumbang, utamane mlaku ing kacepetan tengah lan rendah sing ndadékaké kanggo ngirit energi kaping pindho.

* Kondisi: Udara 27 ° C / Banyu 27 ° C / Humid 80%

Bisu cerdas

Tingkat swara rata-rata Pak Titan kurang saka 41dB (A) kanthi jarak 1m, nyedhiyakake lingkungan kolam sing nyaman, berkat Teknologi Tanggung Jawab Inless DC Inverter sing luar biasa.

Sikap cerdas - Pak Titan ndhuwur ngecul pompa kolam renang inverter tanpa langkah sing gampang

Instalasi Gampang

Titan inverter HP dirancang kanggo instalasi prasaja. Desain kompak lan discharge vertikal mbutuhake ruang lantai sing kurang, sing gampang sajrone proses instalasi.

top discharge design - Mr. Titan top discharge stepless DC inverter pool heat pump

Controller Smart Tutul

Mr. Titan ndhuwur pump inverter kolam renang panas pompa kontroller nyedhiyakake operasi sing ramah pangguna lan pilihan kontrol cerdas.

Controller Smart Tutul - Pak Titan ndhuwur ngecul pump pump inverter kolam renang inverter tanpa langkah

Fitur utama

Gas R32
Mesra lingkungan
40% efisiensi sing luwih dhuwur
Twisted titanium exchanger panas
40% efisiensi sing luwih dhuwur
teknologi EEV
Tambah COP nganti 20%
Mbalikke siklus mbalikke
Cepet lan efisien kanthi katup papat
Air operasi temp
Makarya nganti -10 ° C
Pemanasan spa opsional
Kalor nganti 40 ° C
Parameter saka Pak Titan Panularan Top Pump Kolam Renang Panca DC Inverter
model MT130 MT160 MT210 MT260
KONSUS PRESTASI: Udara 27 ° C / Banyu 27 ° C / Humid. 80%
kapasitas panas (kW) 13,5 16.5 21,0 26,0
Kapasitas pemanasan (kW) ing mode Silence 11.3 13.3 17.5 22.5
Kisaran COP 15 ~ 6.9 15.2~7.0 15.6 ~ 7 15.0 ~ 6.9
COP Rata-rata kanthi kacepetan 50% 10,6 10.5 11.0 11.0
KONSUS PRESTASI: Udara 15 ° C / Banyu 26 ° C / Humid. 70%
kapasitas panas (kW) 10.0 11,7 15.1 18.0
Kapasitas pemanasan (kW) ing mode Silence 8.6 10.1 12.9 16.2
Kisaran COP 7.1 ~ 5.0 7.2 ~ 5.1 7,2 ~5,0 6,5 ~ 4,5
COP Rata-rata kanthi kacepetan 50% 6.7 6.8 6.7 6.0
SPESIFIKASI TECHNICAL
Nomer kolam renang sing disaranake (m3 ) * 35 ~ 65 40 ~ 70 50 ~ 90 60 ~ 120
Operating suhu udhara ( ) -10 ~ 43
casing Casing Aluminium-wesi
panas exchanger Twisted Titanium Marine exchanger
Power supply 230V 1Ph
Dirating daya input (kW) 0,42 ~ 2.00 0,48 ~ 2.29 0,62 ~3.02 0,80 ~ 4,0
Daya masukan kanthi kacepetan 50% (kW) 0.75 0.86 1.13 1.5
Saiki input input (A) 1.83 ~ 8.70 2.08 ~ 9.95 2.69 ~13.13 3,5 ~ 17,4
tingkat swara ing 1m DB (A) 41.0 ~ 52.0 41.2 ~ 54.9 42.8 ~ 54.7 41.5 ~ 55.2
tingkat swara 50% ing 1m DB (A) 45.8 46.5 45.9 46
tingkat swara ing 10m DB (A) 21.0 ~ 32,0 21.2 ~ 34.9 32,8 ~ 34.7 31.5 ~ 35.2
Fasih banyu fluks (m³ / h) 4 ~ 6 5 ~ 7 8 ~ 10 10 ~ 12
sambungan Water (mm) 50
ujar:
* Data ndhuwur iku mung kanggo referensi. Kanggo data tartamtu, monggo waca nameplate ing unit.
* menehi saran volume blumbang ditrapake kanggo pribadi blumbang karo tutup isothermal, saka April kanggo September.

 

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Ati