News

  • Aquark’s First Technical Training Tour, Witnessing the Charm of Inverter Pool Heat Pumps

    Aquark’s First Technical Training Tour, Witnessing the Charm of Inverter Pool Heat Pumps

    It is Aquark’s first technical training tour in Europe. We have visited several clients in Germany, Austria and Hungary in the past few days. We can not say thank you enough for the warm welcome and all the support we have received during the trip. Aquark’s Inverters Won High Recognition from Tec...
    Waca liyane
  • Mr. Silence Registered as An Industrial Design in European Union Intellectual Property Office (EUIPO)

    Mr. Silence Registered as An Industrial Design in European Union Intellectual Property Office (EUIPO)

    Mr. Silence, a unique slab design inverter pool heat pump created by Aquark Electric Limited, was registered as an industrial design in European Union Intellectual Property Office (EUIPO). It is the first air-stream design inverter pool heat pump in the world. It adopts unique slab design and sim...
    Waca liyane
  • Mr. Silence Rocks at Kolam renang Global Eropah 2018

    Mr. Silence Rocks at Kolam renang Global Eropah 2018

    Merci de nous avoir Honores de votre ngarsane. We would like to thank kabeh kita klien lan bisnis partners kanggo ngunjungi ngadeg kita ing Piscine Global Eropah 2018, pameran profesional internasional paling gedhe ing kolam renang lan industri Kamping. Pameran iki sukses gedhe, iku ga ...
    Waca liyane
  • Mr. Silence, Paling Inovatif Pool Marine ing Interbad 2018

    Mr. Silence, Paling Inovatif Pool Marine ing Interbad 2018

    Iku kita pisanan kanggo rawuh Interbad ing Stuttgart, Jerman. Matur nuwun kabeh kanggo njupuk wektu kanggo ngunjungi Booth kita. Iku kesempatan sing apik kanggo enggo bareng lan ijolan pikirane lan pengalaman bab mesin blumbang pump karo pelanggan donya. Kita paling ngucapke matur nuwun kanggo kapentingan ing ...
    Waca liyane
  • Mr. Silence, Fantastic Debut ing cipratan!  2018

    Mr. Silence, Fantastic Debut ing cipratan! 2018

    Iku enggal Mr. Silence ing cipratan! ing Gold Coast, matur nuwun wong kanggo teka! Iku kesenengan kita introduce kuwi pump mesin panas inovatif. Saiki, teknologi mesin wis dadi trend utama ing industri kolam renang. Minangka rega gas mundhak, liyane lan liyane nduweni blumbang wis ...
    Waca liyane
  • 2018 Pool & Spa News Top 50 Builders List

    2018 Pool & Spa News Top 50 Builders List

    Kene kita ngakoni tukang sing kawentar paling ing revenue lan papat kritéria liyané sing akehe tertutup b rumus kita. Builders saka sak USA wis kacarita kegiatan lamat, lan nuduhake karo klompok iki. Bebarengan, perusahaan iki dibangun 12.164 pools ing 2017, entuk $ 746 ...
    Waca liyane
  • See You in Splash Pool& Spa Trade Show 2018

    See You in Splash Pool& Spa Trade Show 2018

    Aquark will attend Splash Pool& Spa Trade show, Australia 2018. And our unique heat pump inverters will be demo during the expo. You will see innovated user-friendly design, not only high COP and silence. We look forward to seeing you from August 1-2.
    Waca liyane
  • Aquark Will Attend Interbad, 23-26th, October, Germany

    Aquark Will Attend Interbad, 23-26th, October, Germany

    Dear respectful customer, Aquark will attend Interbad Stuttgart, Germany 2018. And our unique heat pump inverters will be demo during the expo. You will see innovated user-friendly design, not only high COP and silence. We look forward to seeing you there.
    Waca liyane
  • Aquark Will Exhibit New R32 Inverter Heat Pump in Piscine Lyon, November 2018

    Aquark Will Exhibit New R32 Inverter Heat Pump in Piscine Lyon, November 2018

    Aquark bakal rawuh Kolam renang saka November, 13 kanggo 16 2018 ing Eurexpo, Lyon (Prancis). Piscone iku salah siji saka expos paling pengaruh saka Pool Spa industri global. Aquark produk inovator bakal dibukak ing Fair iki. Iku teknologi account-anyar wis tau Applied ing Marine sadurunge. Sampeyan bakal ...
    Waca liyane
  • Enggal Greetings saka Aquark

    Enggal Greetings saka Aquark

    Pelanggan Dear urmati lan kanca-kanca, Merry Christmas lan Sugeng Warsa Enggal! The Christmas Eve lan 2018 New Year bakal teka. We lagi supaya ngormati ngomong ~ Thank You ~ Kita pengin sampeyan mangsa liburan seneng, lan taun anyar kesehatan, rasa seneng lan kamakmuran. Kene nransfer wishes paling saka Aquark, th ...
    Waca liyane
  • Cleaning a Flooded Pool or Spa

    Cleaning a Flooded Pool or Spa

    weather atos ajeg nimbulaké karusakan utama kanggo pools lan Spas, utamané ing wilayah rawan kanggo Topan lan banjir. The Tony Bertrand Pagunungan Center ing Lyon bubar wis kanggo nutup lawang sawijining dina kanggo sawetara amarga banjir. Yen manajer blumbang umum, kene sawetara bagéyan advic ...
    Waca liyane
  • PISCINE GLOBAL EUROPE 2016 Getting Stronger and Stronger

    PISCINE GLOBAL EUROPE 2016 Getting Stronger and Stronger

    PISCINE GLOBAL EUROPE 2016: EXHIBITION dadi saka kekuatan kanggo kekuatan! Kolam renang Global 2016, kang wis mung digambar menyang cedhak ing Lyon, wis nyantosakaké ngadeg minangka pameran pathokan ing blumbang lan spa sektor. Applauded dening pengunjung lan pameran memper, Kolam renang Global terus kanggo Mee ...
    Waca liyane
  • Safety Notice of Swimming Pool

    Safety Notice of Swimming Pool

    Uga kang seneng, kegiatan sehat kanggo kabeh kulawarga, siram lan nglangi pools nuduhake prasetya gaya urip sing pusat watara seger. Nalika kuwi, iku penting kanggo njupuk kesehatan lan safety menyang akun nalika mbangun lan ngramut blumbang. Iku uga penting sing lagi familia ...
    Waca liyane
  • 2017 Pool Spa Awards

    2017 Pool Spa Awards

    Renang Spa Awards diwenehi kanggo specialists sektor blumbang lan produk sing anyar. Minangka saben taun, Federasi Prancis Pool Spa Profesional (FPP) nyerahke menyang pemenang sak konferensi ing Avignon ing 6 Februari. Anugrah iki kawentar Kawigaten wong akeh ing dinamisme saka blumbang secto ...
    Waca liyane