Aquark Will Exhibit New R32 Inverter Heat Pump in Piscine Lyon, November 2018

Aquark bakal rawuh Kolam renang saka November, 13 kanggo 16 2018 ing Eurexpo, Lyon (Prancis).

Piscone iku salah siji saka expos paling pengaruh saka Pool Spa industri global. Aquark produk inovator bakal dibukak ing Fair iki. Iku teknologi account-anyar wis tau Applied ing Marine sadurunge. Sampeyan ora mung bakal njaluk paling duwe bathi pump mesin, nanging uga ...

Ndeleng sampeyan ing Kolam renang 2018.


Post wektu: Mar-15-2018