Откријте
AQUARK

Кршејќи 50 години традиција, ИнверПад е оригинална технологија развиена од Aquark. Преку совршена комбинација на дизајн на подлога, Stepless-DC-инвертер и технологија против бучава, го подобрува искуството за пливање во нова фаза.

Уживајте во вистинската тишина

На оддалеченост од 1 метар, доживејте го нивото на звук толку ниско:

 • 36,5dB (A)Режим на тишина
 • 40dB (A)Просечна
 • 46dB (A)Зголемете режим
 • СТЕПЛЕС ДЦ ВКЛУЧЕН

  Stepless DC инверторот му овозможува на компресорот да ја прилагоди брзината врз основа на реалните побарувања и услови. Фреквенцијата и RPM може да се прилагодат еден по еден за да се обезбедат неверојатни перформанси за заштеда на енергија и екстремно молчење.

  ВЕСТИ

  Проверете што се случува со нас!

  • Нова интелигентна и ефикасна ...

   Задоволни сме да објавиме дека Aquark и Klereo, кој е водечки француски производител на автоматизација на базени, постигнаа стратешко партнерство, и заеднички го започнавме г. Silence под Klereo Therm, решение кое комбинира InverPad Technology a ...

   Сре-јуни-2020 година Прочитај повеќе
  • Пумпи за топлина во Aquark InverPad ...

   Добро да се чуе дека топлинските пумпи Aquark InverPad продаваат како топли колачи во Европа! Фала на секој клиент кој ја сподели радоста со нас! Веселата вест ги возбуди сите во Aquark! Поради COVID-19, многу луѓе ги откажаа своите летни одмори и остануваат ...

   Вторник-мај-2020 година Прочитај повеќе
  • Роден за Разлика, Роден е за ...

   Во изминатите 50 години, технологијата на проток на воздух и погледот на дизајнирање пумпа за топлинска пумпа го задржаа истото. Бучавата и здодевниот поглед станаа недостиг на традиционална пумпа за топлинска пумпа во базенот, која влијаеше на опкружувањето за пливање и градинарско искуство ...

   Вторник-Април-2020 година Прочитај повеќе

  ПРЕГЛЕДИ НА КОРИСНИЧКИТЕ

  Матије Делевал - сите

  „Ја зголемивме продажбата на пумпата за топлинска енергија за 3 благодарение на г-дин Тишин. Кога клиентите го гледаат во нашиот изложбен салон, тие се плени со неговата прекрасна обвивка од алуминиум. Тогаш тие само треба да го слушнат редот да бидат убедени дека е одличен производ. Ние сме ту ...

  Фузеи Габор - nagyker.kerex.hu

  „Унгарските дилери на Kerex и клиенти кои веќе господинот Silence се восхитуваат на неговиот уникатен дизајн. Изгледа навистина како засилувач во концертна сала! Она што е неверојатно и го разликува производот од конкурентите е екстремната тивка операција ...

  Матије Делевал - сите

  „Ја зголемивме продажбата на пумпата за топлинска енергија за 3 благодарение на г-дин Тишин. Кога клиентите го гледаат во нашиот изложбен салон, тие се плени со неговата прекрасна обвивка од алуминиум. Тогаш тие само треба да го слушнат редот да бидат убедени дека е одличен производ. Ние сме ту ...