за нас - Aquark stepless DC INVERTER базен топлинска пумпа Производител Базен греење решение

Се фокусира на истражување топлинска пумпа е & D и производството

Aquark is a professional inverter heat pump manufacturer in Guangdong, China. It was founded by an expert team with 20 years of professional heat pump experience.

Силен R & D

Индустриски дизајн на енергија

Aquark има една група на страстни индустриски дизајнери. Тие го почитуваат на пазарот и клиентите и да се создаде неверојатни г-дин тишината плоча дизајн. Тие ќе го задржи создавање на повеќе популарни дизајни за најдобро корисничко искуство.

Индустриски дизајн на енергија - Aquark stepless DC целосни Инвертер базен топлинска пумпа за греење решение
Инженер тимот - Aquark stepless DC целосни Инвертер базен топлинска пумпа за греење решение

инженер тим

Јачина на јадрото на Aquark е R & D тим, кои се сопственици на водечка технологија за контрола на инверторот систем, како и базен топлинска пумпа систем технологија. Секој инженер е полн со идеи да се пробие на традиционалната технологија на базен топлински пумпи, нуди сосема нов решенија за нашите глобални партнери.

Меѓународниот стандард лабораторија

Aquark има свои професионални меѓународен стандард лабораторија, која е способна за тестирање R32 / R410A гас пумпа за топлина.

Меѓународниот стандард лабораторија - Aquark stepless DC целосни Инвертер базен топлинска пумпа за греење решение

Строга квалитет на производството

Aquark има изградено една сеопфатна контрола на квалитетот во целиот процес на производство. Двете R32 и производството на гас R410A сега на располагање. Секој топлински пумпи од Aquark е строго произведени и тестирани за да се обезбеди врвен квалитет и сигурност во долгорочни циклус според ISO9001.

За Aquark stepless DC INVERTER базен топлинска пумпа Фабрика - Aquark

 

Aquark Сила

Патент дизајн

Aquark култура е секогаш поттикнување на креативни иновации и постојано нуди нови решенија за нашите глобални партнери. Нашите R & D тим разви 1 патентиран плоча дизајн инвертер и уникатен топлински пумпи Airstream базен во индустријата.

R32 / R410A производствена линија

R32 и R410A производствена линија се и на располагање. Секој топлински пумпи од Aquark е строго произведени и тестирани за да се обезбеди врвен квалитет и сигурност во долгорочни циклус според ISO9001.

Inverquark технологија

Aquark е технологија иноватор. Inverquark технологија е развиена од страна на Aquark, што е најтивката и енергија решение за заштеда на инверторот базен греење.