Inverquark технологија

Inverquark технологија е развиена од страна на Aquark Електрични ООД По неколку години на развој и истражување, во 2017 година, единствен Inverquark технологија беше успешно лансиран да ги здружат индустрија. Тоа е најтивката и енергија решение за заштеда на инверторот базен греење. Нејзини главни предности се stepless DC INVERTER, единствен систем за контрола на инверторот базен и интелигентни заштита.
Inverquark технологија на Aquark stepless DC INVERTER базен топлинска пумпа Базен греење решение