Aquark Will Exhibit New R32 Inverter Heat Pump in Piscine Lyon, November 2018

Aquark ќе присуствува писцина од ноември, 13-ти до 16-ти 2018 година на Eurexpo Лион (Франција).

Piscone е еден од највлијателните изложби на базен и спа индустријата на глобално ниво. Aquark иновирани производи ќе биде лансирана на овој саем. Тоа е сосема нова технологија никогаш не се применува во топлинска пумпа порано. Вие не само што ќе го добиете најдоброто профитабилен топлинска пумпа инверторот, но исто така ...

Се гледаме во писцина 2018 година.


Време на мислењето: Март-15-2018