Г-дин тишината карпи на писцина Глобална Европа 2018

Merci de nous avoir honorés де votre присуство.

Ние би сакале да се заблагодарам на сите наши клиенти и деловни партнери за посетата на нашиот штанд на писцина Глобална Европа 2018 година, најголемите меѓународни професионални изложба во базен и велнес индустријата.

Изложбата беше голем успех, тоа ни даде можност да се покаже на светот со иновативни топлински пумпи Aquark е инверторот базен, како и нашата силна R & D способности и супериорен квалитет на производот. Ние ги испитуваа неколку можности на пазарот, во меѓувреме, ние исто така се чувствува на големи промени на пазарот.

Инвертер технологија е водечки пати. Во лицето на силна пер конкуренција, Aquark уште го презема водството во таква технологија. Десетици кинески производители базен топлинска пумпа учествуваа на изложбата, но г-дин тишината Aquak е најиновативните и најуникатните топлинска пумпа на сите. Тоа е првата плоча дизајн инвертер и уникатен воздух поток базен топлински пумпи во базен индустрија. Многу професионални клиенти покажуваат голем интерес. Горди сме што нашите производи се доби признание во светот, кои во голема мера го засиливме довербата на R & D.

Иновации никогаш не запира. Како технолошки иноватор, ние ќе ги нудат креативен дизајн за најдобар искуство на клиентите. Позиционира како партнер Глобал OEM, ние сме во состојба да обезбеди сопствен дизајн Aquark, како и кориснички дизајн. Во моментов, имаме целосен опсег Инвертер базен топлински пумпи за вашиот избор. Ако би сакале да се запознаат повеќе за нашиот тим и да научат што е ново во Aquark, следете нас на LinkedIn ,Facebook и Twitter.

Г-дин тишината камења на писцина Глобална Европа 2018 - Aquark базен Греење решение снабдувач и производител


Време на мислењето: Nov-27-2018