Г-дин Тишина, најиновативните базен топлинска пумпа во Interbad 2018

Тоа е нашата прва време да присуствува Interbad во Штутгарт, Германија. Ви благодариме на сите за одвоеното време да го посетите нашиот штанд. Тоа е одлична можност за споделување и размена на мислења и искуства за топлинска пумпа инверторот базен со клиенти низ целиот свет. Ние сме многу благодарни за својот интерес во нашата единствена плоча дизајн инверторот - Г-дин тишината.

Г-дин Молчењето е најиновативните базен топлинска пумпа во целата изложба. Тоа е и призната од страна на клиентите од различни земји во шоуто. Неколку нарачки се потврдени на самото место, кои во голема мера ги охрабри нас.

Зошто е г-дин тишината најиновативните производ?

Благодарение на нашите индустриски дизајнери. Тоа е страстен тим кои сакаат да се создаде вредност за нашите клиенти и потрошувачи. Едноставни класичен допир контролер, градина пријателски рамна површина дизајн ... Секој детал служи за само една причина: да се направи клиентите искуство најдобро. По континуирано оптимизација и нов обид, овој најиновативните производ конечно беше роден, која успешно го смени стереотипи на традиционалните топлинска пумпа инверторот базен.

Покрај тоа, имаме успешно поправија ексклузивен партнер во Германија за време на концертот. Тоа значи дека локалните дилери и сопствениците базен продавница може да купи г-дин тишината директно во Германија! Ако сте заинтересирани во г-дин тишината, но не може да се сретне со нас на Interbad, не пропуштаат нашиот следен шоу, писцина Глобална Европа 2018 година во Лион, Франција. Дојде и да разговара со нас, лице во лице, ќе дознаете повеќе за г-дин тишината и нашата инверторот семејство.

Ајде да го фати можност инверторот заедно, ќе се видиме во кабина 5D126 во Лион!

Г-дин Тишина, најиновативните базен топлинска пумпа во Interbad 2018 - Aquark


Време на мислењето: Oct-31-2018