производи

производи

Производи на топлинска пумпа за базен со инвертер DC Stepless - Aquark Electric Co., Ltd.

Aquark is a professional inverter pool heat pump manufacturer in the world, mainly focuses on inverter pool heat pump’s R&D and manufacturing. It was founded by an expert team with 20 years of professional pool heat pump experience.

Акварк изгради сеопфатен систем за контрола на квалитетот во производствениот процес. Ладилникот R32 и R410A сега е достапен. Секоја топлинска пумпа за базен што ја испорачува Aquark е строго произведена и тестирана.