DISCOVER
AQUARK

Thyerja e 50 viteve të traditës, InverPad është një teknologji origjinale e zhvilluar nga Aquark. Përmes kombinimit perfekt të modelit Pad, Stepless-DC-Inverter dhe teknologjisë kundër zhurmës, përmirëson përvojën e notit në një fazë të re.

Shijoni heshtjen e vërtetë

Në distancë prej 1 metrash, provoni nivele të tingullit aq të ulët sa:

 • 36.5dB (A)Mënyra e heshtjes
 • 40dB (A)mesatare
 • 46dB (A)Modaliteti i rritjes
 • INVERTER STEPLESS DC

  Inverter DC i pandryshuar lejon që kompresori të rregullojë shpejtësinë bazuar në kërkesat dhe kushtet aktuale. Frekuenca dhe RPM mund të rregullohen një nga një për të siguruar performancë të mahnitshme të kursimit të energjisë dhe heshtje ekstreme.

  LAJME

  Kontrolloni se çfarë po ndodh me ne!

  • Një Inteligjent i Ri dhe Efektiv ...

   Ne jemi të kënaqur të njoftojmë se Aquark dhe Klereo i cili është një prodhues kryesor frëngjisht automatizimi pishinë kanë arritur një partneritet strategjik, dhe kemi filluar bashkarisht Z. Silence nën Klereo Therm, një zgjidhje që kombinon InverPad Technology një ...

   Wed-Jun-2020 Lexo më shumë
  • Pompat e ngrohjes Aquark InverPad ...

   Mirë për të dëgjuar se pompat e nxehtësisë Aquark InverPad shesin si ëmbëlsira të nxehta në Evropë! Faleminderit çdo klienti që ka ndarë gëzimin me ne! Lajmi i gëzuar i emocionoi të gjithë në Aquark! Për shkak të COVID-19, shumë njerëz anuluan pushimet e tyre verore dhe qëndruan ...

   Tue-May-2020 Lexo më shumë
  • Lindur për Ndryshim, Lindur për ...

   Në 50 vitet e kaluara, teknologjia e rrjedhës së ajrit dhe dizenjimi pamor i pompës së nxehtësisë së pishinës e mbajtën të njëjtën gjë. Zhurma dhe vështrimi i mërzitshëm u bë mungesa e një pompë tradicionale të nxehtësisë së pishinës gjithnjë e më shumë, e cila ndikoi në mjedisin e notit dhe ekspe kopsht ...

   Tue-Apr-2020 Lexo më shumë

  SHQYRTIMET E KLIENTIT

  Mathieu Deleval - allforpools.be

  "Ne kemi rritur shitjet tona të pompës së nxehtësisë me 3 falë Z. Silence. Kur klientët e shohin atë në sallë ekspozite, ata janë mahnitur nga zorrë e mrekullueshme e aluminit. Atëherë ata thjesht duhet ta dëgjojnë se është e bindur që është një produkt i shkëlqyeshëm. Ne jemi su ...

  Fuzei Gabor - nagyker.kerex.hu

  "Tregtarët dhe klientët hungarezë Kerex që tashmë kanë z. Silence admirojnë modelin e tij unik. Duket vërtet si një përforcues në një sallë koncertesh! Ajo që është e mahnitshme dhe e ndryshon produktin nga konkurrentët është operacioni ekstrem i heshtur ...

  Mathieu Deleval - allforpools.be

  "Ne kemi rritur shitjet tona të pompës së nxehtësisë me 3 falë Z. Silence. Kur klientët e shohin atë në sallë ekspozite, ata janë mahnitur nga zorrë e mrekullueshme e aluminit. Atëherë ata thjesht duhet ta dëgjojnë se është e bindur që është një produkt i shkëlqyeshëm. Ne jemi su ...