Inverquark Teknologji

teknologji Inverquark është zhvilluar nga Aquark Electric Ltd Pas viteve të zhvillimit dhe hulumtimit, në vitin 2017, teknologji unike Inverquark u nisur me sukses në pishinë industrisë. Kjo është më e heshtur dhe të kursimit të energjisë inverter zgjidhje ngrohje pishinë. pikat e forta e tij kryesore janë stepless inverter DC, sistem unik inverter pishinë kontrolli dhe mbrojtja inteligjente.
teknologji Inverquark i Aquark Stepless DC Inverter Pool Heat Pump zgjidhje ngrohjes Pool