Pompa e nxehtësisë pishinave Inverter DC Stepless DC-Top shkarkimi Mr.

Karakteristikat kryesore:

  • Inverter DC i pandryshuar
  • Kontrolluesi i zgjuar i prekjes
  • Gaz R32
  • Twisted titan ngrohjes exchanger
  • teknologji EEV
  • Ngrirja e ciklit të kundërt
  • Tempulli i funksionimit të ajrit
  • Ngrohja deri në 40 ℃, ngrohja Spa opsionale

Detail Product

Parametri i produktit

Përparësitë kryesore

Teknologji Inverter DC i pandryshuar
Me Inverter Stepless DC, shpejtësia e kompresorit mund të rregullohet hertz me anë të herzit dhe shpejtësia e motorit të tifozëve mund të rregullohet rrumbullakët. Ai përshtatet me inteligjencë ndaj kërkesave të ndryshme të ngrohjes.

Kursim i fuqishëm

Ngrohje e fuqishme

Krahasimi i fuqishëm i ngrohjes - Pompa e nxehtësisë së pishinës së inverterit DC shkarkimi i lartë z. Titan

E pajisur me konfigurim të fuqishëm, pompa e nxehtësisë pishinë e inverterit DC shkarkimi i lartë z. Titan ka një funksion të fuqishëm ngrohjeje për ngrohje të shpejtë.

Kursim i dyfishtë

Krahasimi i kursimit të dyfishtë - Pompa e nxehtësisë së pishinës inverter DC shkarkimi i lartë z

COP i zotit Titan është deri në 15 *, që është dyfish i HP-ve On / Off. Për të ruajtur temperaturën e pishinës, ajo kryesisht shkon me shpejtësi të mesme dhe të ulët që çon në kursim të dyfishtë të energjisë.

* Gjendja: Ajri 27 ° C / Uji 27 ° C / Lagështia 80%

Heshtja e zgjuar

Niveli mesatar i tingullit i z. Titan është aq i ulët sa 41dB (A) në distancë 1m, duke siguruar një ambient të rehatshëm pishine, falë Teknologjisë Inverter DC të pahijshëm Stepless.

Heshtja e zgjuar - Pompa e nxehtësisë së pishinës së inverterit DC pa energji për shkarkimin e lartë z. Titan

Instalim i thjeshtë

Inverter HP Z. Titan është krijuar për instalim të thjeshtë. Dizajni i saj kompakt dhe shkarkimi vertikal kërkon më pak hapësirë ​​në dysheme, e cila është e përshtatshme gjatë procesit të instalimit.

top discharge design - Mr. Titan top discharge stepless DC inverter pool heat pump

Kontrolluesi i zgjuar i prekjes

Kontrolluesi i zgjuar i pompës së nxehtësisë së pishinës së inverterit të z. Titan siguron funksionim miqësor dhe opsione të kontrollit të zgjuar.

Kontrolluesi i zgjuar i prekjes - pompa e nxehtësisë së pishinës së inverterit DC pandryshuar nga shkarkimi i lartë z. Titan

Karakteristikat kryesore

Gaz R32
I kujdesshem ndaj mjedisit
Efikasitet 40% më i lartë
Twisted titan ngrohjes exchanger
Efikasitet 40% më i lartë
teknologji EEV
Rritja e COP deri në 20%
Ngrirja e ciklit të kundërt
Ngrirje e shpejtë dhe efikase me valvulë me katër kahje
Tempulli i funksionimit të ajrit
Duke punuar deri në -10 ° C
Ngrohja e banjës opsionale
Nxehtësia deri në 40 ° C
Parametrat e pompës së nxehtit të pishinave Inverter DC Stepless Top Discharge
model MT130 MT160 MT210 MT260
KUSHTI I PERFORMANCS: Ajri 27 ° C / Uji 27 ° C / Lagështi. 80%
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 13.5 16.5 21.0 26.0
Kapaciteti i ngrohjes (kW) në modalitetin e Heshtjes 11.3 13.3 17.5 22.5
Gama e COP 15 ~ 6.9 15.2~7.0 15.6 ~ 7 15.0 ~ 6.9
COP mesatar me shpejtësi 50% 10.6 10.5 11.0 11.0
KUSHTI I PERFORMANCS: Ajri 15 ° C / Uji 26 ° C / Lagësht. 70%
Kapaciteti i ngrohjes (kW) 10.0 11.7 15.1 18.0
Kapaciteti i ngrohjes (kW) në modalitetin e Heshtjes 8.6 10.1 12.9 16.2
Gama e COP 7.1 ~ 5.0 7.2 ~ 5.1 7.2 ~5.0 6.5 ~ 4.5
COP mesatar me shpejtësi 50% 6.7 6.8 6.7 6.0
SPECIFIKIMET TEKNIKE
Vëllimi i këshilluar i pishinës (m3 ) * 35 ~ 65 40 ~ 70 50 ~ 90 60 ~ 120
Vepron temperatura e ajrit ( ) -10 ~ 43
zorrë Shtresë shtresa alumini
exchanger ngrohjes Shkëmbyesi i nxehtësisë së Titaniumit të përdredhur
furnizimi me energji elektrike 230V 1PH
fuqia vlerësuar e hyrjes (kW) 0.42 ~ 2.00 0.48 ~ 2.29 0.62 ~3.02 0.80 ~ 4.0
Fuqia hyrëse me shpejtësi 50% (kW) 0.75 0.86 1.13 1.5
Rryma e vlerësuar e hyrjes (A) 1.83 ~ 8.70 2.08 ~ 9.95 2.69 ~13.13 3.5 ~ 17.4
Niveli Sound në 1m dB (A) 41.0 ~ 52.0 41.2 ~ 54.9 42.8 ~ 54.7 41.5 ~ 55.2
nivelit të zërit 50% në 1m dB (A) 45.8 46.5 45.9 46
nivelit të zërit në 10m dB (A) 21.0 ~ 32.0 21.2 ~ 34.9 32.8 ~ 34.7 31.5 ~ 35.2
Fluksi i këshilluar i ujit (m³ / orë) 4 ~ 6 5 deri 7 8 ~ 10 10 ~ 12
Hyrja e ujit (mm) 50
Vërejtje:
* Të dhënat e mësipërme është për referencë vetëm. Për të dhëna të veçanta, ju lutem referojuni në etiketën në njësi.
* këshilluar vëllimi pishinë vlen për një pishinë private me mbulesë izotermal, nga prilli deri në shtator.

 

Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Car