Lajme

 • Aquark Organized A One-day Technical Training for Sales Team

  Aquark Organized A One-day Technical Training for Sales Team

  In order to improve the service capability of sales personnel and to ensure more professional and efficient services to customers, all members of Aquark Sales Team went to the factory for one-day technical training. On the factory site, the R & D engineers explained the product structure to u...
  Lexo më shumë
 • 2019, A Year of Remarkable Success for Aquark

  2019, A Year of Remarkable Success for Aquark

  The year 2019 has been a good one for Aquark. Reflecting on 2019, we certainly had a lot to celebrate! Firstly, we are proud that Mr. Silence, the revolutionary and innovative inverter pool heat pump, has achieved unparalleled success in the market. Whether on technical training tour or participa...
  Lexo më shumë
 • Aquark InverGo App to Smart Control Your Inverter Pool Heat Pump

  Aquark InverGo App to Smart Control Your Inverter Pool Heat Pump

    In order to facilitate pool owners to operate the pool heat pump remotely and have a more comfortable pool experience, we upgraded the original app system and launched a new InverGo mobile app for iOS and Android. With InverGo mobile app, you can take control your Aquark inverter pool heat pump...
  Lexo më shumë
 • Aquark Inverter Pool Heat Pump, A Good Helper in Quick & Efficient Defrosting

  Aquark Inverter Pool Heat Pump, A Good Helper in Quick & Efficient Defrosting

  Many pool heat pumps will need to go through a “defrost” cycle during operation in winter months. Especially when the temperature gets lower, it is easy to frost. Is Defrosting Necessary? Of course! The frosting will block the evaporator, causing the air flow to decrease and the heat exchange eff...
  Lexo më shumë
 • Aquark at Aquanale 2019: Marked Another Great Success of Inverter Pool Heat Pumps

  Aquark at Aquanale 2019: Marked Another Great Success of Inverter Pool Heat Pumps

  It was our enormous pleasure to participate at Aquanale show on 5-8 November in Cologne, Germany. Every day was busy and productive, thank you all for the support! During the four-day exhibition, we exhibited the full series of inverter pool heat pumps with patented back-discharge design, which h...
  Lexo më shumë
 • Aquark Brings Dreaming Silence to Piscina & Wellness Barcelona 2019

  Aquark Brings Dreaming Silence to Piscina & Wellness Barcelona 2019

  ¡Gracias por visitarnos en Barcelona! We had a great time at Piscina & Wellness Barcelona last week, thank you everyone for coming! Over the past year, Mr. Silence inverter pool heat pump has achieved unparalleled success in the market. It adopts stepless DC inverter technology and patented b...
  Lexo më shumë
 • Aquark Released First Video to Show Factory Strength

  Aquark Released First Video to Show Factory Strength

  We are delighted to announce that we just released an official video of our factory in Foshan. It is the first time to display our factory strength to the pool industry, covering every process from R&D, incoming inspection, production to packing. Strict Quality Control System Ensures the High...
  Lexo më shumë
 • What Our Clients Say?

  What Our Clients Say?

  As the global first inverter heat pump with patented back-discharge design, Mr. Silence is an innovation in pool industry. Ever since its debut, it has gained more and more customer’s 5-star satisfaction. Well, how much do they like Mr. Silence? Let’s take a look!
  Lexo më shumë
 • Do You Know What’s New In Mr. Silence 2.0?

  Do You Know What’s New In Mr. Silence 2.0?

  Customer experience is the top priority of Aquark. We always strive to exceed the expectations of clients. Even Mr. Silence is already the most revolutionary pool heat pump in the market, we still think there’s room to improve. Thanks to our engineers, after continuous improvement and optimizati...
  Lexo më shumë
 • Why Everyone Is Choosing Inverter Pool Heat Pump?

  Why Everyone Is Choosing Inverter Pool Heat Pump?

  Technology is all around us. We have seen great leaps in pool heating technology in the past few years. Everyone is looking for a pool heat pump of better user experience. Now, people gradually see the benefits of inverter pool heat pump, more and more pool users are replacing their On/Off pool ...
  Lexo më shumë
 • Aquanale 2019 in Cologne Germany Got Everything for Private, Hotel and Public Pools

  Aquanale 2019 in Cologne Germany Got Everything for Private, Hotel and Public Pools

  Aquanale, the international trade fair for sauna, pool and ambience, is taking place in Cologne on 5-8 November 2019. Exhibitors from worldwide will present products for private, hotel and public pools. There are around 800,000 privately used pools and around 5,000 public ones in Germany. Boosted...
  Lexo më shumë
 • See You in Piscina & Wellness Barcelona and Aquanale 2019

  See You in Piscina & Wellness Barcelona and Aquanale 2019

  Last year, AQUARK participated in the exhibitions in Australia, Germany and France with the revolutionary and innovative product – Mr. Silence Inverter Pool Heat Pump. And it successfully gained the attention and favor of the swimming pool industry across the globe. This year, AQUARK will attend ...
  Lexo më shumë
 • Mr. Silence Inverter Pool Heat Pumps Soon Sold Out In Europe

  Mr. Silence Inverter Pool Heat Pumps Soon Sold Out In Europe

  We are exciting to know that Mr. Silence inverter pool heat pumps are sold out in Europe! What an encouragingly good news sharing from our European partners! As temperatures soar across, Europe is enjoying a period of warm weather. Nothing is better than taking a refreshing dip in pool. Surprisi...
  Lexo më shumë
 • Aquark’s First European Training Tour on Eurospa Pool News Aroused Great Interest Across Europe

  Aquark’s First European Training Tour on Eurospa Pool News Aroused Great Interest Across Europe

  We are excited to know that our first European training tour is reported by Eurospa Pool News, the premier European journal for professionals in the pool & spa industry! We are greatly encouraged by the highly recognition of such a leading professional media in the industry. It aroused the g...
  Lexo më shumë
 • Aquark’s First Technical Training Tour, Witnessing the Charm of Inverter Pool Heat Pumps

  Aquark’s First Technical Training Tour, Witnessing the Charm of Inverter Pool Heat Pumps

  It is Aquark’s first technical training tour in Europe. We have visited several clients in Germany, Austria and Hungary in the past few days. We can not say thank you enough for the warm welcome and all the support we have received during the trip. Aquark’s Inverters Won High Recognition from Tec...
  Lexo më shumë
 • Mr. Silence Registered as An Industrial Design in European Union Intellectual Property Office (EUIPO)

  Mr. Silence Registered as An Industrial Design in European Union Intellectual Property Office (EUIPO)

  Mr. Silence, a unique slab design inverter pool heat pump created by Aquark Electric Limited, was registered as an industrial design in European Union Intellectual Property Office (EUIPO). It is the first air-stream design inverter pool heat pump in the world. It adopts unique slab design and sim...
  Lexo më shumë
 • Rocks Z. Silence në Piscine Global Evropë 2018

  Rocks Z. Silence në Piscine Global Evropë 2018

  Merci de nous avoir honorés de votre prania. Ne do të doja të falënderoj të gjithë klientët tanë dhe partnerët e biznesit për të vizituar qëndrimin tonë në Piscine Global Evropë 2018, ekspozita më e madhe ndërkombëtare profesionale në pishinë dhe industrisë Wellness. Ekspozita ishte një sukses i madh, ajo ga ...
  Lexo më shumë
 • Z. Silence, më inovative Pool Heat Pump në Interbad 2018

  Z. Silence, më inovative Pool Heat Pump në Interbad 2018

  Është koha jonë e parë për të marrë pjesë Interbad në Shtutgart, Gjermani. Ju faleminderit të gjithëve për të marrë kohën tuaj për të vizituar stendat tona. Kjo është një mundësi e madhe për të ndarë dhe shkëmbyer mendimet dhe përvojat në lidhje me ngrohje pompë pishinë inverter me klientët në mbarë botën. Ne jemi shumë mirënjohës për interesin e tyre në ...
  Lexo më shumë
 • Z. Silence, debutim fantastik në Splash! 2018

  Z. Silence, debutim fantastik në Splash! 2018

  Kjo është debutimin e zotit heshtja së në Splash! në Gold Coast, ju falënderoj të gjithëve për të ardhur! Është kënaqësi për të futur një pompë të tillë inovative inverter ngrohjes. Në ditët e sotme, teknologjia inverter është bërë trend kryesor në industrinë pishinë. Si çmimi i gazit rritet, më shumë pronarët pishinë para ...
  Lexo më shumë
 • 2018 Pool & Spa Lajme Top Lista 50 Builders

  2018 Pool & Spa Lajme Top Lista 50 Builders

  Këtu ne njohim ndërtuesit që të shkëlqejë më në të ardhurat dhe katër kriteret e tjera që përbëjnë formulën tonë të pronarit gjykon. Ndërtuesit nga e gjithë SHBA kanë raportuar aktivitetin e shpejtë, dhe kjo tregon me këtë grup. Kolektivisht, këto kompani e ndërtuar 12,164 pishina në vitin 2017, duke fituar $ 746 ...
  Lexo më shumë
 • See You in Splash Pool& Spa Trade Show 2018

  See You in Splash Pool& Spa Trade Show 2018

  Aquark will attend Splash Pool& Spa Trade show, Australia 2018. And our unique heat pump inverters will be demo during the expo. You will see innovated user-friendly design, not only high COP and silence. We look forward to seeing you from August 1-2.
  Lexo më shumë
 • Aquark Will Attend Interbad, 23-26th, October, Germany

  Aquark Will Attend Interbad, 23-26th, October, Germany

  Dear respectful customer, Aquark will attend Interbad Stuttgart, Germany 2018. And our unique heat pump inverters will be demo during the expo. You will see innovated user-friendly design, not only high COP and silence. We look forward to seeing you there.
  Lexo më shumë
 • Aquark Will Exhibit New R32 Inverter Heat Pump in Piscine Lyon, November 2018

  Aquark Will Exhibit New R32 Inverter Heat Pump in Piscine Lyon, November 2018

  Aquark do të marrë pjesë Piscine nga nëntori, 13 në 16 në vitin 2018 në Eurexpo, Lyon (Francë). Piscone është një nga expos më me ndikim të industrisë Pool dhe Spa në nivel global. Aquark innovated produkteve do të nisë në këtë panair. Kjo është teknologji krejt të ri nuk është aplikuar në Heat Pump para. Ju do të ...
  Lexo më shumë
 • Viti i Ri Përshëndetje nga Aquark

  Viti i Ri Përshëndetje nga Aquark

  Konsumatorët nderuar nderuar dhe miq, Gëzuar Krishtlindjet dhe Gëzuar Vitin e Ri! Eva Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri 2018 do të vijnë së shpejti. Ne jemi duke vlerësuar në mënyrë për të thënë ~ Thank You ~ Ne ju dëshirojmë një sezon të lumtur pushime, dhe një vit të ri të shëndetit, lumturi dhe prosperitet. Këtu transferuar urimet më të mira nga Aquark, th ...
  Lexo më shumë