Aquark Will Exhibit New R32 Inverter Heat Pump in Piscine Lyon, November 2018

Aquark do të marrë pjesë Piscine nga nëntori, 13 në 16 në vitin 2018 në Eurexpo, Lyon (Francë).

Piscone është një nga expos më me ndikim të industrisë Pool dhe Spa në nivel global. Aquark innovated produkteve do të nisë në këtë panair. Kjo është teknologji krejt të ri nuk është aplikuar në Heat Pump para. Ju jo vetëm që do të merrni më të mirë fitimprurës inverter pompë ngrohje, por edhe ...

Shihemi në PISCINE 2018.


Ora Post: Mar-15-2018