Z. Silence, më inovative Pool Heat Pump në Interbad 2018

Është koha jonë e parë për të marrë pjesë Interbad në Shtutgart, Gjermani. Ju faleminderit të gjithëve për të marrë kohën tuaj për të vizituar stendat tona. Kjo është një mundësi e madhe për të ndarë dhe shkëmbyer mendimet dhe përvojat në lidhje me ngrohje pompë pishinë inverter me klientët në mbarë botën. Ne jemi shumë mirënjohës për interesin e tyre në unike tonë inverter dizajn pllakë - z Silence.

Z. Heshtja është më inovative pompë pishinë ngrohje në të gjithë ekspozitën. Ajo ka qenë e njohur edhe nga konsumatorët nga vende të ndryshme në shfaqje. Disa urdhra janë konfirmuar në vend, e cila na ka inkurajuar në masë të madhe.

Pse është z Heshtja produkt më të reja?

Në sajë të designers tona industriale. Kjo është një ekip i pasionuar që duan të krijojnë vlera për klientët tanë dhe konsumatorët. Simple klasik touch kontrollues, kopsht miqësore dizajn sipërfaqe të sheshtë ... Çdo detaj shërben vetëm për një arsye: për të bërë përvojën e konsumatorëve më të mirë. Pas optimization të vazhdueshëm dhe përpjekje të re, ky produkt më të reja ka lindur më në fund, e cila me sukses ndryshuar stereotipet e ngrohjes pompë tradicionale pishinë inverter.

Për më tepër, ne kemi fiksuar me sukses partner ekskluziv në Gjermani gjatë shfaqjes. Kjo do të thotë tregtarët lokalë dhe pronarët dyqan pishinë mund të blini z Silence direkt në Gjermani! Nëse jeni të interesuar në z heshtje, por nuk mund të na takohen në Interbad, nuk e lë jashtë tregojnë tonë të ardhshëm, Piscine Global Evropë në vitin 2018 në Lion, Francë. Ejani dhe të bisedoni me ne ballë për ballë, ju do të mësoni më shumë për z heshtjes dhe familjen tonë inverter.

Le të kapur mundësinë inverter bashku, shihemi në kabinë 5D126 në Lion!

Z. Silence, më inovative Pool Heat Pump në Interbad 2018 - Aquark


Ora Post: Oct-31-2018