Produkte

Produkte

Produktet e pompës së nxehtësisë të pishinës së invertorit Stepless DC - Aquark Electric Co., Ltd.

Aquark is a professional inverter pool heat pump manufacturer in the world, mainly focuses on inverter pool heat pump’s R&D and manufacturing. It was founded by an expert team with 20 years of professional pool heat pump experience.

Aquark ka ndërtuar një sistem gjithëpërfshirës të kontrollit të cilësisë në procesin e prodhimit. Ftohës R32 dhe R410A janë tani në dispozicion. Çdo pompë nxehtësie pishine e furnizuar nga Aquark është prodhuar dhe testuar në mënyrë rigoroze.