• banner-001-2019-9-11
  • Focus on Pool Heat Pump R&D and Manufacturing - Aquark
  • banner-002-2019-9-11
  • banner-003-2019-9-11
  • Desain Unik Patén

    Desain Unik Patén

  • R32 / R410A Line Produksi

    R32 / R410A Line Produksi

  • Quality Inverter stabil

    Quality Inverter stabil

  • Aquark R32 Inverter kolam renang pompa panas, Full-Inverter kolam renang manaskeun - Aquark
  • Aquark R32 Stepless DC Inverter kolam renang Panas Kongrés, Full-Inverter Solusi kolam renang Élmu sarta

ngeunaan Aquark

Pokus on Panas Kongrés urang R & D na Manufaktur

Aquark mangrupakeun profésional kolam renang panas pompa produsén di Guangdong, Cina. Eta diadegkeun ku hiji tim ahli jeung 20 taun pangalaman pompa panas profésional.

maén dina

wartos

Urang narékahan pikeun nyadiakeun konsumén jeung solusi pangalusna.
Pikeun Sampel & Quote