TINDAKAN
AQUARK

Ngabobolkeun tradisi 50 taun, InverPad mangrupikeun téknologi asli anu dikembangkeun ku Aquark. Ngaliwatan kombinasi sampurna Pad desain, Stepless-DC-Inverter sareng téknologi anti-bising, éta ningkatkeun pangalaman ngojay ka tahap anyar.

Ngarasakeun Seuri Seuri

Dina jarak 1 méter, ngalaman tingkat sora anu serendah:

  • 36.5dB (A)Modeu jempé
  • 40dB (A)Rata-rata
  • 46dB (A)Modeu Naekeun
  • LANGKAH DC INVERTER

    Lengkah DC Inverter ngamungkinkeun compressor ngaluyukeun laju dumasar kana tungtutan sareng kaayaan anu saleresna. Frékuénsi sareng RPM tiasa disaluyukeun hiji-hiji pikeun masihan kinerja hemat energi sareng tiiseun ekstrim.

    BALONG

    Parios naon anu lumangsung sareng kami!

    • See You at Foro Piscina&We...

      Piscina & Wellness Barcelona, is the leading fair in Spain and one of the most important in the swimming pool industry. In 2020, Piscina&Wellness is going to host the Foro Piscina&Wellness Digital. This forum is P&W’s only event in...

      Fri-Oct-2020 Maca deui
    • Breaking the Tradition

      Breaking the Tradition Aquark-Pad Inverter Creator OVER THE PAST 50 YEARS… The airflow technology and casing design of pool heat pump kept the same. Noise and boring appearance became shortage of a tradition pool heat pump, which affected s...

      Mon-Oct-2020 Maca deui
    • A Cerdas Anyar sareng Éfisién ...

      Kami ngaharepkeun ngumumkeun yén Aquark sareng Klereo anu mangrupakeun produsén automasi kolam renang Perancis parantos ngahontal kerjasama anu strategis, sareng ngahiji ngaluncurkeun Mr. Silence dina Klereo Therm, solusi anu ngagabungkeun InverPad Technology a ...

      Wed-Jun-2020 Maca deui

    PELANGSikeun KAJIL

    Mathieu Deleval - allforpools.be

    "Kami ningkatkeun penjualan pompa panas kami ku 3 hatur nuhun ka Mr. Silence. Nalika para nasabah na tingali di kamar pameran kami, aranjeunna dicandak ku casing aluminium anu megah. Teras aranjeunna kedah ngadangukeun hartosna pikeun yakin yén éta produk anu hébat. Kami su ...

    Fuzei Gabor - nagyker.kerex.hu

    "Penjual Kéréx Hungaria sareng palanggan anu parantosna Mr Silence kagum kana desain unikna. Éta sapertos pisan panguat di balé konsér! Naon anu luar biasa sareng bénten produkna ti pesaing nyaéta operasi jempé ekstrim ...

    Mathieu Deleval - allforpools.be

    "Kami ningkatkeun penjualan pompa panas kami ku 3 hatur nuhun ka Mr. Silence. Nalika para nasabah na tingali di kamar pameran kami, aranjeunna dicandak ku casing aluminium anu megah. Teras aranjeunna kedah ngadangukeun hartosna pikeun yakin yén éta produk anu hébat. Kami su ...