Ngabobolkeun tradisi 50 taun, InverPad mangrupikeun téknologi asli anu dikembangkeun ku Aquark. Ngaliwatan kombinasi sampurna Pad desain, Stepless-DC-Inverter sareng téknologi anti-bising, éta ningkatkeun pangalaman ngojay ka tahap anyar.

Ngarasakeun Seuri Seuri

Dina jarak 1 méter, ngalaman tingkat sora anu serendah:

  • 36.5dB (A)Modeu jempé
  • 40dB (A)Rata-rata
  • 46dB (A)Modeu Naekeun
  • LANGKAH DC INVERTER

    Lengkah DC Inverter ngamungkinkeun compressor ngaluyukeun laju dumasar kana tungtutan sareng kaayaan anu saleresna. Frékuénsi sareng RPM tiasa disaluyukeun hiji-hiji pikeun masihan kinerja hemat energi sareng tiiseun ekstrim.

    BALONG

    Parios naon anu lumangsung sareng kami!

    • AQUARK’S NEW INVERPAD...

      Aquark Technology Limited, the creator of InverPad® technology, has launched the latest innovation in high-end inverter pool heat pumps in June, 2021. Aquark’s newest 4 SEASONS INVERPAD® – Mr. Perfect, powered by InverPad® Turbo Technology, ...

      Thu-Jun-2021 Maca deui
    • Aquark Announces New Compan...

      Aquark announces “Aquark Technology Limited” as the new name of the company to embrace a new future of the enterprise. The business of the original company “Aquark Electric Limited” will be managed under the new company named “Aq...

      Fri-May-2021 Maca deui
    • Choose to Challenge, Choose...

      International Women’s Day is intended to celebrate women's achievements throughout history and across nations. Since we started the pool heat pump business, Aquark has always believed that only by joint efforts can we bui...

      Mon-Mar-2021 Maca deui

    PELANGSikeun KAJIL

    Mathieu Deleval - allforpools.be

    "Kami ningkatkeun penjualan pompa panas kami ku 3 hatur nuhun ka Mr. Silence. Nalika para nasabah na tingali di kamar pameran kami, aranjeunna dicandak ku casing aluminium anu megah. Teras aranjeunna kedah ngadangukeun hartosna pikeun yakin yén éta produk anu hébat. Kami su ...

    Fuzei Gabor - nagyker.kerex.hu

    "Penjual Kéréx Hungaria sareng palanggan anu parantosna Mr Silence kagum kana desain unikna. Éta sapertos pisan panguat di balé konsér! Naon anu luar biasa sareng bénten produkna ti pesaing nyaéta operasi jempé ekstrim ...

    Mathieu Deleval - allforpools.be

    "Kami ningkatkeun penjualan pompa panas kami ku 3 hatur nuhun ka Mr. Silence. Nalika para nasabah na tingali di kamar pameran kami, aranjeunna dicandak ku casing aluminium anu megah. Teras aranjeunna kedah ngadangukeun hartosna pikeun yakin yén éta produk anu hébat. Kami su ...