TINDAKAN
AQUARK

Ngabobolkeun tradisi 50 taun, InverPad mangrupikeun téknologi asli anu dikembangkeun ku Aquark. Ngaliwatan kombinasi sampurna Pad desain, Stepless-DC-Inverter sareng téknologi anti-bising, éta ningkatkeun pangalaman ngojay ka tahap anyar.

Ngarasakeun Seuri Seuri

Dina jarak 1 méter, ngalaman tingkat sora anu serendah:

  • 36.5dB (A)Modeu jempé
  • 40dB (A)Rata-rata
  • 46dB (A)Modeu Naekeun
  • LANGKAH DC INVERTER

    Lengkah DC Inverter ngamungkinkeun compressor ngaluyukeun laju dumasar kana tungtutan sareng kaayaan anu saleresna. Frékuénsi sareng RPM tiasa disaluyukeun hiji-hiji pikeun masihan kinerja hemat energi sareng tiiseun ekstrim.

    BALONG

    Parios naon anu lumangsung sareng kami!

    • InverPad for Life

      As people step into modern times in which technology evolves in any second, they are in greater quest for higher quality of life, which means high availability solution is required. Using experience, for example, is more emphasized than before as ...

      Wed-Jan-2021 Maca deui
    • Adapting to Change: Tips fo...

      Global trade is showing signs of recovery in the post-epidemic period. However, as the volume of exports outstrips imports in China, the global shipping industry is facing increasing backlogs and delays, causing the ripple effect and resulting in ...

      Fri-Jan-2021 Maca deui
    • 2020: Together We Can Overcome

      2020 is a particular year for everyone. The Covid-19 has fundamentally changed the way we work, we live and we communicate with each other. Looking back on the past year, we have gone through difficult times, we helped those in need and received s...

      Thu-Dec-2020 Maca deui

    PELANGSikeun KAJIL

    Mathieu Deleval - allforpools.be

    "Kami ningkatkeun penjualan pompa panas kami ku 3 hatur nuhun ka Mr. Silence. Nalika para nasabah na tingali di kamar pameran kami, aranjeunna dicandak ku casing aluminium anu megah. Teras aranjeunna kedah ngadangukeun hartosna pikeun yakin yén éta produk anu hébat. Kami su ...

    Fuzei Gabor - nagyker.kerex.hu

    "Penjual Kéréx Hungaria sareng palanggan anu parantosna Mr Silence kagum kana desain unikna. Éta sapertos pisan panguat di balé konsér! Naon anu luar biasa sareng bénten produkna ti pesaing nyaéta operasi jempé ekstrim ...

    Mathieu Deleval - allforpools.be

    "Kami ningkatkeun penjualan pompa panas kami ku 3 hatur nuhun ka Mr. Silence. Nalika para nasabah na tingali di kamar pameran kami, aranjeunna dicandak ku casing aluminium anu megah. Teras aranjeunna kedah ngadangukeun hartosna pikeun yakin yén éta produk anu hébat. Kami su ...