TINDAKAN
AQUARK

Ngabobolkeun tradisi 50 taun, InverPad mangrupikeun téknologi asli anu dikembangkeun ku Aquark. Ngaliwatan kombinasi sampurna Pad desain, Stepless-DC-Inverter sareng téknologi anti-bising, éta ningkatkeun pangalaman ngojay ka tahap anyar.

Ngarasakeun Seuri Seuri

Dina jarak 1 méter, ngalaman tingkat sora anu serendah:

  • 36.5dB (A)Modeu jempé
  • 40dB (A)Rata-rata
  • 46dB (A)Modeu Naekeun
  • LANGKAH DC INVERTER

    Lengkah DC Inverter ngamungkinkeun compressor ngaluyukeun laju dumasar kana tungtutan sareng kaayaan anu saleresna. Frékuénsi sareng RPM tiasa disaluyukeun hiji-hiji pikeun masihan kinerja hemat energi sareng tiiseun ekstrim.

    BALONG

    Parios naon anu lumangsung sareng kami!

    • Choose to Challenge, Choose...

      International Women’s Day is intended to celebrate women's achievements throughout history and across nations. Since we started the pool heat pump business, Aquark has always believed that only by joint efforts can we bui...

      Mon-Mar-2021 Maca deui
    • What Can You Get from an In...

      An inverter pool heat pump powered by InverPad® technology has multiple advantages with a backward airflow system, Stepless-DC-Inverter, and a unique pad appearance. Let’s see what you can get from an InverPad® pool heat pump. A Quiet and Comfort...

      Fri-Feb-2021 Maca deui
    • Pad Design of Aquark’...

      Throughout the 50-year-long history of the pool heat pump, Aquark is the first pool heat pump supplier to devise the pad-design heat pump. The unique casing design distinguishes Aquark’s products from others and it has become the distinction of Aq...

      Tue-Feb-2021 Maca deui

    PELANGSikeun KAJIL

    Mathieu Deleval - allforpools.be

    "Kami ningkatkeun penjualan pompa panas kami ku 3 hatur nuhun ka Mr. Silence. Nalika para nasabah na tingali di kamar pameran kami, aranjeunna dicandak ku casing aluminium anu megah. Teras aranjeunna kedah ngadangukeun hartosna pikeun yakin yén éta produk anu hébat. Kami su ...

    Fuzei Gabor - nagyker.kerex.hu

    "Penjual Kéréx Hungaria sareng palanggan anu parantosna Mr Silence kagum kana desain unikna. Éta sapertos pisan panguat di balé konsér! Naon anu luar biasa sareng bénten produkna ti pesaing nyaéta operasi jempé ekstrim ...

    Mathieu Deleval - allforpools.be

    "Kami ningkatkeun penjualan pompa panas kami ku 3 hatur nuhun ka Mr. Silence. Nalika para nasabah na tingali di kamar pameran kami, aranjeunna dicandak ku casing aluminium anu megah. Teras aranjeunna kedah ngadangukeun hartosna pikeun yakin yén éta produk anu hébat. Kami su ...