ngeunaan urang - Aquark Stepless DC Inverter kolam renang Panas Kongrés Produsén kolam renang Élmu sarta Solusi

Difokuskeun Panas Kongrés urang R & D na Manufaktur

Aquark mangrupakeun inverter kolam renang produsén pompa panas profésional di Guangdong, Cina. Eta diadegkeun ku hiji tim ahli jeung 20 taun pangalaman pompa panas profésional.

R & D kuat

Desain Power Industrial

Aquark boga grup désainer industri gairah. Aranjeunna hormat pasar & nasabah tur jieun endah Mr. tiiseun desain slab. Aranjeunna baris tetep nyieun desain anu leuwih populér pikeun pangalaman customer pangalusna.

Desain Power Industrial - Aquark Stepless DC Full Inverter kolam renang Panas Kongrés Élmu sarta Solusi
Tim insinyur - Aquark Stepless DC Full Inverter kolam renang Panas Kongrés Élmu sarta Solusi

Tim insinyur

Kakuatan inti Aquark mangrupakeun tim R & D, nu gaduh téhnologi kontrol inverter nu ngarah sistem sakumaha ogé téhnologi kolam renang panas Sistim pompa. Unggal insinyur pinuh gagasan pikeun megatkeun ngaliwatan téhnologi tradisional numput kolam renang panas, maturan brand solusi anyar pikeun mitra global urang.

Laboratorium Standar internasional

Aquark has its own professional international standard laboratory which is capable for testing R32/ R410A gas pool heat pump.

Standar Laboratorium internasional - Aquark Stepless DC Full Inverter kolam renang Panas Kongrés Élmu sarta Solusi

Produksi Quality ketat

Aquark has built up a comprehensive quality control system in the whole production process. Both R32 and R410A gas production are now available. Every pool heat pump from Aquark is strictly produced and tested to ensure the top quality & reliability in long-term cycle under ISO9001.

Ngeunaan Aquark Stepless DC Inverter kolam renang Panas Kongrés Factory - Aquark

 

Aquark Kakuatan

Desain Patén

budaya Aquark sok encouraging inovasi kreatif sarta terus maturan brand solusi anyar pikeun mitra global urang. R & Tim D urang mekarkeun 1st dipaténkeun inverter design slab tur unik airstream kolam renang pompa panas di industri.

R32 / R410A Line Produksi

R32 and R410A production line are both available. Every pool heat pump from Aquark is strictly produced and tested to ensure the top quality & reliability in long-term cycle under ISO9001.

Téhnologi InverPad

Aquark is a technology innovator. InverPad technology is developed by Aquark, which is the most silent& energy saving inverter pool heating solution.