ngeunaan urang - Aquark Stepless DC Inverter kolam renang Panas Kongrés Produsén kolam renang Élmu sarta Solusi

Global OEM Rakan

Difokuskeun Panas Kongrés urang R & D na Manufaktur

Aquark mangrupakeun inverter panas produsén pompa profésional di Guangdong, Cina. Eta diadegkeun ku hiji tim ahli jeung 20 taun pangalaman pompa panas profésional. Positioning salaku pasangan Global OEM, urang geus bisa nyadiakeun design Aquark urang sorangan ogé rarancang ngaropéa.

R & D kuat

Desain Power Industrial

Aquark boga grup désainer industri gairah. Aranjeunna hormat pasar & nasabah tur jieun endah Mr. tiiseun desain slab. Aranjeunna baris tetep nyieun desain anu leuwih populér pikeun pangalaman customer pangalusna.

Desain Power Industrial - Aquark Stepless DC Full Inverter kolam renang Panas Kongrés Élmu sarta Solusi
Tim insinyur - Aquark Stepless DC Full Inverter kolam renang Panas Kongrés Élmu sarta Solusi

Tim insinyur

Kakuatan inti Aquark mangrupakeun tim R & D, nu gaduh téhnologi kontrol inverter nu ngarah sistem sakumaha ogé téhnologi kolam renang panas Sistim pompa. Unggal insinyur pinuh gagasan pikeun megatkeun ngaliwatan téhnologi tradisional numput kolam renang panas, maturan brand solusi anyar pikeun mitra global urang.

Laboratorium Standar internasional

Aquark boga profésional laboratorium standar sorangan internasional nu sanggup pikeun nguji R32 / R410A pompa panas gas.

Standar Laboratorium internasional - Aquark Stepless DC Full Inverter kolam renang Panas Kongrés Élmu sarta Solusi

Produksi Quality ketat

Aquark geus diwangun nepi sistem kadali kualitas panghadena dina proses produksi sadayana. Duanana R32 jeung produksi gas R410A anu kiwari aya. Unggal pompa panas ti Aquark mastikeun dihasilkeun sarta dites pikeun mastikeun kualitas luhur & reliabiliti dina siklus jangka panjang dina ISO9001.

Ngeunaan Aquark Stepless DC Inverter kolam renang Panas Kongrés Factory - Aquark

 

Aquark Kakuatan

Desain Patén

budaya Aquark sok encouraging inovasi kreatif sarta terus maturan brand solusi anyar pikeun mitra global urang. R & Tim D urang mekarkeun 1st dipaténkeun inverter design slab tur unik airstream kolam renang pompa panas di industri.

R32 / R410A Line Produksi

R32 jeung garis produksi R410A nu duanana aya. Unggal pompa panas ti Aquark mastikeun dihasilkeun sarta dites pikeun mastikeun kualitas luhur & reliabiliti dina siklus jangka panjang dina ISO9001.

Inverquark Téhnologi

Aquark mangrupakeun innovator téhnologi. téhnologi Inverquark ieu dikembangkeun ku Aquark, nu paling jempé & tanaga hemat inverter solusi kolam renang pemanasan.