FAQ

Loba ditanyakeun

Why buy inverter?

1. On/Off is defined as “all or nothing (AON type)”, to ensure it can function properly, its power must meet the condition for thermal balance:
W1 >= Q1 (water heating) + Q2 (lose from water to air)

When the pool is at the right temperature, Q1 is no longer necessary, so the power needed is
W2 = Q2 (lose from water to air)
Q1 is no longer needed, but AON type can’t change its power, so it keeps function as W1 and Q1 is a waste. As consequence, a waste of energy will cost more on electricity bill and the temperature is not stable, in fact the temperature will varied in an interval.

2. Inverter can adjust the speed rate to use a minimum power required to maintain the temperature. It can change from W1 to W2 intelligently to avoid the unnecessary energy used. That is why the inverter is an energy saving technology, to avoid the energy waste. And also the temperature is more stable.

3. AON type has a power rate constant. It didn’t consider the change of environment. Therefore, AON usually is not a full season heat pump, the performance will be very different. It could be too hot in summer or not enough in autumn. Inveter can avoid this problem by changer the power rate.

Why buy Aquark's Inverter?

1. Aquark has a R&D team with 20 years experience of heat pump. We self developed a stepless inverter technology, which is more advance than normal inverter. For example, step Inverter can adjust the speed 20% by 20%, or 25% by 25%. Aquark’s stepless inverter can adjust Hz by Hz to the best condition for using.

faq13

2. Aquark has a very strict quality control. Start form raw material and components testing, to the production chain, all the step is strictly follow the process. Our failure rate is lower than 0.5% which is an outstanding number among the manufacture.

3. Aquark’s product has many differences. Those differences make us being unique in the market and bring more attention. Innovation is in every product of Aquark. It’s also one of the key of Aquark to being competitive.

Why buy Mr. Silence?

Mr. Silence is redefining the heat pump. It is totally a revolution of heat pump’s technology:

1. Mr. Silence is the first back-discharge heat pump ever. This design is patented, it also represent the strong R&D ability of Aquark.

2. This design can help to decrease the noise. In fact, Mr. Silence is the most silent heat pump in the market. A low noise while functioning will bring a comfortable enjoyment to the user. Mr. Silence’s noise level is 12 dB lower than On/Off heat pump, only 43 dB at 1m distance.

3. Outstanding performance: COP up to 16 certificated by TUV, thanks for the stepless inverter technology. More than 90% of energy used is free from air. This makes it environment friendly.

4. Garden friendly: this remarkable design will hide the fan, eliminate the disturbing wind, and require less space for installation.

Where should I position the Heat Pump?

A pompa Panas ieu diposisikan sacaket mungkin ka sistem filtration kolam renang. Hal ieu dirarancang pikeun dipaké kaluar lawang na teu merlukeun wae nutupan ngalawan unsur. Kanyataanna lamun a Panas Kongrés katutupan nalika operasi eta moal ngalakukeun optimal.

Is there any maintenance required for my heat pump?

Aya perhatian diperlukeun ku Panas Kongrés sakumaha kalayan conditioner hawa. Kantun dipiceun sagala daun, jukut, kertas, jsb anu aya kalana ngumpulkeun tina hawa. The kolam renang Kimia kedah salawasna tetep saimbang. The grills evaporator anu coated pikeun nyegah korosi. Sanajan kitu lamun hirup deukeut lingkungan uyah-cai Anjeun meureun hoyong selang turun luar evaporator coil pikeun mantuan nyegah ngawangun nepi uyah jeung keyeng.

Can the heat pump heat my pool overnight?

Sumuhun. Sanajan kitu eta sadayana gumantung kana ukuran kolam renang jeung waktu sataun. numput panas dijieun pikeun ngajaga hawa kolam renang dina dasar poean. Mun pompa panas ieu ukuran leres mun ukuran kolam renang, sakali dina suhu nu dipikahoyong geus ngahontal eta otomatis baris ngajaga hawa nu sagala bulan panjang.

What are kW and BTU?

Listrik dijual ku Unit disebut kilowatt-jam. Hiji kilowatt-jam sarua jeung 3412 BTU. BTU nangtung pikeun Unit effect Britania. Ieu mangrupakeun unit ukuran yén sababaraha pabrik pompa panas make on spésifikasi maranéhanana.

What does COP mean?

Pulisi nangtung pikeun koefisien kinerja ie. Babandingan kaluaran kakuatan pikeun input kakuatan. Ieu gumantung kana suhu hawa ambient jeung hawa tina cai tina kolam renang. Eta ngabejaan Anjeun énergi rating efisiensi tina pompa panas.

Why should I use a solar blanket or pool cover?

Salaku kalawan sakabeh sistim pemanasan kolam renang anjeun disarankan pikeun ngagunakeun panutup kolam renang nalika kolam renang teu dipaké. Ieu bakal tetep évaporasi (leungitna panas greatest) ka minimum sarta jadi ngurangan waragad kolam renang pemanasan sakabéh jeung frustrations teu dihoyongkeun. A panutup kolam renang bisa motong total rugi panas ku 50% ka 95%.

How long do pool heat pumps last?

numput panas Aquark urang nu ngadopsi komponén kualitas luhur, sanajan tanpa nu ngaletak of diropéa, pool pompa panas gampang lasts 10 nepi ka 20 taun. Tapi, kalayan perawatan alus, pompa kolam renang panas urang tiasa sacara harfiah panungtungan hirupna.

Why is R32 Required?

The Rukun Utama ti F Gas-Aturan anyar EU téh pikeun ngurangan emisi jeung ka dekeutan solusi GWP handap. Ieu ngawengku fase a ka handap dina konsumsi HFCs sarta ngurangan 37% ku 2020 sarta 79% ku 2030. Ku 2025 sistem Single Split A / C kalawan kirang ti muatan refrigerant 3kg kedah ngandung hiji refrigerant ku GWP.

How efficient is R32?

R32 boga tekanan kerja sarupa R410A sabudeureun 12-26 Bar (174-377 Psi), kumaha R32 boga kamampuan leuwih hadé mun tukeur panas-beban ti R410A na delivers kapasitas nu leuwih luhur ti R410A nyieun sistem leuwih efisien.

How much R32 is used?

R32 ngabogaan GWP leuwih handap R410 tur migunakeun muatan refrigerant 30% kirang ngahasilkeun kapasitas beban sarua. Hasilna nu émisi CO2 total bisa ngurangan ku sabudeureun 77%.

What are the risks with R32?

Umumna nu nurunkeun GWP luhur tingkat flammability, R32 teu béda. R32 geus dibere A2L Klasifikasi sarta digolongkeun kaduruk kategori A2. Klasifikasi jeung diréktif 67/548 / EEC & 1999/45 / EC: F +; R12 Adé kaduruk. Sasuai ukur ngalaman tur jalma marentahkeun leres kedah ngadamel gas dina tekenan.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?