Pompa Inverter InverMax Komérsér Kolam Panas 60 / 110kw

Fitur utama:

  • Bébas Ngabalikkeun Daur
  • -10 ℃ ~ 43 ℃ Operasi
  • Cukang-alloy Casing
  • Mitsubishi Kembar-Rotary Inverter Compressor
  • EEV Technology - 20% efisiensi anu langkung luhur tibatan kapilér
  • Exchanger Panas Bunder Titanium - efisiensi 40% langkung luhur

jéntré produk

parameter produk

kaunggulan core

Pompa Panas InverMax Komérsér Kolam Panas - Aquark

Fitur pompa panas invermax komérsial pompa panas - Aquark

Penjimatan Tenaga Ganda
Énergi konsumsi énergi

Pompa panas InverMax 60kW Hurung / pareum HP 60kW
COP (hawa 27 ℃ / cai 27 ℃) 10,5 @ 50% KASUKUAN 5
Kakuatan input 2.86kW 12kW
Waktu pemanasan (pikeun 1 ℃) 9.67 jam 4.83 jam
Konsumsi sapopoé 27.66kWh 57.96kWh
Konsumsi taunan (180 dinten) 4978.8kWh 10432.8kWh

* Formula: kW * h = T * V (m³) * 1,16 250m³ kolam renang
Diitung itungan mangrupikeun rujukan nalika ngajaga kolam renang temp pikeun kolam renang terasing dina hawa 27 ℃ / cai 27 ℃

Énergi konsumsi énergi - InverMax Komersial Kolam Panas Pompa

Fitur utama:

  • ▶ Bébasna Daur Bumi
  • ▶ -10 ℃ ~ 43 ℃ Operasi
  • ▶ Aluminium-alloy Casing
  • ▶ Mitsubishi Kembar-Rotary Inverter Compressor
  • ▶ EEV Technology - efisiensi 20% langkung luhur tibatan kapilér
  • ▶ Exchanger Panas Bunder Titanium - efisiensi 40% langkung luhur
WiFi Panyekel Panyambung
Paramèter InverMax Komérsér Kolam Panas Pérs
model IMC60 IMC110
KOMPUTER PRESTASI: Udara 27 ° C / Cai 27 ° C / Humid. 80%
Kapasitas panas (kW) 60.2 115.0
Rata Pulisi di 50% Speed 10,5 10,0
KOMPUTER PRESTASI: Udara 15 ° C / Cai 26 ° C / Humid. 70%
Kapasitas panas (kW) 40.1 80.8
Rata Pulisi di 50% Speed 7,0 7,0
KAWAN PRESTASI: Udara 35 ° C / Cai 28 ° C / Humid. 80%
Kapasitas cai kaduruk (kW) 26.8 53.5
spésifikasi Infobox
Volume kolam renang anu ditasihatkeun (m3 ) * 125 ~ 260 250 ~ 520
Operasi suhu hawa ( ) -7~ 43
Kompresor DC Inverter Compressor
panas exchanger Twisted titanium Panas Exchanger
Arah kipas Tangga
Sasayogian tanaga 400V / 3Ph / 50Hz
Dipeunteun kakuatan input (kW) 2.26 ~ 8.90 4.68 ~ 17,5
Dipasang dina arus input (A) 3.27 ~ 12,9 6,78 ~ 25.3
Tingkat sora dina 1m dB (A) 53.0 ~ 61.0 55,0 ~ 64,0
Tingkat sora 50% dina 1m dB (A) 55 58
Tingkat sora dina 10m dB (A) 33.0 ~ 41,0 35.0 ~ 44,0
Disarankeun fluks cai (m³ / h) 20 ~ 25 40 ~ 50
sambungan cai (mm) 75 110
Ukuran bersih LxWxH (mm) 1000x1110x1260 2100 × 1090 × 1280
Beurat Bersih (kg) 212 459
Qty per 20'FT / 40′HQ (set) 8/18 4/9
Catatan: * Data di luhur ngan ukur kanggo rujukan. Kanggo data khusus, mangga tingal nameplate dina unit. * Volume kolam renang anu ditasihkeun manglaku ka kolam renang pribadi sareng panutup isothermal, ti April nepi ka Séptémber.
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra