Inverquark Téhnologi

téhnologi Inverquark ieu dikembangkeun ku Aquark Electric Ltd. Saatos taun ngembangkeun sarta panalungtikan, di 2017, anu téhnologi Inverquark unik ieu hasil dibuka pikeun kolam renang industri. Ieu nu paling jempé & tanaga hemat inverter solusi kolam renang pemanasan. kaunggulan utamina anu stepless DC Inverter, sistem inverter kontrol kolam renang unik tur panangtayungan calakan.
téhnologi Inverquark of Aquark Stepless DC Inverter kolam renang Panas Kongrés kolam renang Élmu sarta Solusi