Bapak Eco-DC Inverter Steel kolam renang Panas Kongrés

Fitur utama:

  • Stabil DC Inverter
  • casing baja Galvanized
  • Dirancang pikeun 0 ℃ operasi
  • gas R32 / R410A
  • kadali wifi aplikasi
  • téhnologi EEV
  • Otomatis defrost ku siklus ngabalikeun
  • Twisted titanium exchanger panas
  • lemes starter

jéntré produk

parameter produk

kaunggulan core

Inverter DC ékonomi

Kalawan Aquark urang sorangan-dimekarkeun DC téhnologi Inverter sarta kualitas komponén, Mr. Eco pisan stabil DC inverter kolam renang pompa panas kalawan biaya kalapa. Cai mibanda kontrol hawa tepat ku varying kapasitas panas. Lamun hawa kolam renang keur meunang deukeut ka setpoint, éta heats nepi ka pools di speed handap nu nawarkeun efisiensi luhur (Pulisi) jeung operasi quieter.

Bapak Eco-DC Inverter Steel kolam renang Panas Kongrés

Pulisi nepi ka 11

(Air27 ℃ / Water27 ℃ / Humidity80%)
Mr. Eco bakal diluyukeun kapasitas panas nurutkeun kana hawa kolam renang. Nalika ngajalankeun dina 20% speed -25%, eta nepi ka COP11 pangluhurna. Kalawan-speed low filsafat jalan, Mr. Eco nyaeta hemat energi ganda ti Di / Pareum pompa panas.

Pulisi nepi ka 11 - Mr. Eco - DC Inverter kolam renang Panas Kongrés

operasi jempé

Hatur nuhun kana sistem DC stabil Mr. Eco urang kadali inverter DC inverter compressor jeung variabel speed ventilator, Mr. Eco ngalir pisan quietly nu bakal nyadiakeun Anjeun lingkungan pemanasan nyaman.

Operasi jempé - Mr. Eco-DC Inverter Steel kolam renang Panas Kongrés

Smart WiFi control (Goréng)

Kalayan kontrol aplikasi pinter, anjeun tiasa pariksa atawa ngadalikeun Anjeun Mr. Eco mana.

Smart WiFi control (Goréng) - Mr. Eco-DC Inverter Steel kolam renang Panas Kongrés

Fitur utama

gas R32 / R410A
Mr. Eco bisa dilarapkeun kalawan R32 atawa gas R410A.
téhnologi EEV
10 kali kalenturan nyaluyukeun aliran gas jeung ningkatkeun Pulisi ku nepi ka 20%.
Twisted titanium exchanger panas
efisiensi 40% leuwih luhur ti normal exchanger titanium panas.
Lega tegangan
Timer adjustment pikeun pas dina catu daya teu stabil, ku kituna rentang tegangan tiasa 180 ~ 260V.
lemes starter
Mimitian ti 0 AMPS mun dipeunteun AMPS steadily. Taya buru imah sistem listrik.
Gas panas defrosting
Kalawan Saginomiya 4 arah klep pikeun deforesting rusuh & efisien.
Parameters of Mr. Eco
model EPNC07 EPNC09 EPNC13 EPNC16 EPNC20 EPNC24
Kinerja kaayaan: Air 27 ° C / Cai 27 ° C / lembab. 80%
Kapasitas panas (kW) 7,0 9,0 13,0 16,0 20.2 24.2
Range Pulisi 10.1~6 10.5~6.2 10.8~6.3 10.7~6.2 10.8~6.2 10.8~6.3
Rata Pulisi di 50% Speed 8.8 9 9,2 9,1 9,1 9,2
Kinerja kaayaan: Air 15 ° C / Cai 26 ° C / lembab. 70%
Kapasitas panas (kW) 5.0 6.5 9,0 11,0 14.0 16,0
Range Pulisi 6.3~4.3 6.5 ~ 4.2 6.2~4.5 6,6 ~ 4.3 6.5 ~ 4.2 6.6~4.5
Rata Pulisi di 50% Speed 5,9 6.1 6 6.1 6.1 6.2
spésifikasi Infobox
Volume kolam renang disarankan (m 3 ) * 15 ~ 30 20 ~ 45 35 ~ 65 40 ~ 75 50 ~ 90 60 ~ 110
Operasi suhu hawa ( 0~ 43
panas exchanger Twisted titanium Panas Exchanger
Sasayogian tanaga 230V / 1 pH / 50Hz
Dipeunteun kakuatan input (kW) 0.23~1.16 0.28~1.55 0.41~2.01 0.50~2.56 0.60~3.26 0.72~3.81
kakuatan input dina 50% Speed ​​(kW) 0.42 0.53 0.75 0.9 1,15 1.29
input dipeunteun ayeuna (A) 1.0~5.06 1.21~6.73 1.76~8.70 2.17~11.12 2.61~14.16 3.13~16.56
Maksimum input ayeuna (A) 6.5 8 12,5 17 19,5 20
Ari kakuatan ( mm² ) 3 × 1,5 3 × 2,5 3 × 2,5 3 × 4 3 × 6 3 × 6
Tingkat sora dina 1m dB (A) 39,8 ~ 51,2 41,6 ~ 53,5 43,9 ~ 54,0 46,2 ~ 57,3 46,3 ~ 58,1 46,9 ~ 58,7
Tingkat sora ku 50% speed 1m dB (A) 43,8 46,8 49,5 49,7 50,6 51,1
Tingkat sora dina 10m dB (A) 19,8 ~ 31,2 21,6 ~ 33,5 23,9 ~ 34 26,2 ~ 37,3 26,3 ~ 38,1 26,9 ~ 38,7
Disarankan fluks cai (m³ / h) 2 ~ 4 3 ~ 5 4 ~ 6 6 ~ 8 7 ~ 10 10 ~ 12
sambungan cai (mm) 50
R32 gas weight (g) 400 550 900 1000 1100 /
Ukuran bersih LxWxH (mm) 744*359*648 864*359*648 864*359*648 954*359*648 954*359*748 954*429*755
Net Weight    (kg) 42 47 49 60 68
Qty per 20’FT / 40′HQ    (sets) 114/252 102/216 102/216 90/198 60/198
Katerangan:
* Data di luhur nya ngan pikeun rujukan. Pikeun data husus, mangga tingal nameplate on unit.
* disarankan volume kolam renang manglaku ka kolam renang pribadi sareng panutup isothermal, ti April nepi ka Séptémber.
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala