Bapak tiiseun-Stepless DC Inverter kolam renang Panas Kongrés

Fitur utama:

  • Stepless DC Inverter
  • Desain Patén slab
  • touch controller babak
  • Aluminium-alloy casing
  • Turun ka -10 ℃ operasi
  • gas R32 / R410A
  • kadali wifi aplikasi
  • téhnologi EEV
  • Otomatis defrost ku siklus ngabalikeun
  • Twisted titanium exchanger panas
  • lemes starter

jéntré produk

parameter produk

kaunggulan core

Desain Patén

Bapak tiiseun Inverter kolam renang Panas Kongrés adopts design slab unik tur basajan touch controller Palasik, nu mawa duanana penampilan stylish sarta pangalaman ramah-pamaké. Mr.Silence stepless DC inverter, R32 kuota gas full-inverter pompa kolam renang panas - Aquark kolam renang pemanasan solusi 01

Basajan tiiseun

Hatur nuhun kana hawa-aliran desain & stepless Sistim inverter DC revolusioner tina téhnologi Inverquark, tingkat sora Mr. tiiseun téh salaku low sakumaha fridge a, 12dB (a) leuwih handap Dina / Pareum pompa panas tradisional. Fitur of Mr.Silence stepless DC inverter, R32 kuota gas full-inverter pompa kolam renang panas 02

Pulisi nepi ka 15

rentang Pulisi 15-6.4 (Air 27 ℃ / Cai 27 ℃ / asor 80%)

Hatur nuhun kana inverquark téhnologi, input 1kw brings nepi ka output 15kw. Nalika ngajaga hawa kolam renang di paling usum kolam renang, Mr. tiiseun ieu ngajalankeun ku speed low nu ngabalukarkeun kinerja hemat energi pangalusna jeung lingkunganana kolam renang paling jempe. Ieu leuwih ti hemat energi ganda dibandingkeun kalawan Di / Pareum pompa panas tradisional. Performance jeung énergi konsumsi Mr.Silence stepless DC inverter, kuota gas R32 full-inverter pompa kolam renang panas

Kaunggulan langkung

Ngan 32% GWP ngabandingkeun kana R410A. <br/> konsumsi karbon CO2 Handap. <br/> ongkos kuota Handap.
R32 ramah-Eco
Ngan 32% GWP ngabandingkeun kana R410A.
CO2 konsumsi karbon handap.
Biaya kuota handap.
Ku DC inverter compressor na DC ventilator, Mr. tiiseun bakal ngamimitian ti 0Amps mun dipeunteun AMPS steadily.  Aya buru sistem imah listrik.
Protection pinuh Dina System Eléktro
Ku DC inverter compressor na DC ventilator, Mr. tiiseun bakal ngamimitian ti 0Amps mun dipeunteun AMPS steadily. Aya buru sistem imah listrik.
Kalayan kontrol aplikasi pinter Mr. tiiseun urang, anjeun tiasa pariksa atawa ngadalikeun Anjeun Mr. tiiseun wae.
Smart WiFi Control
Kalayan kontrol aplikasi pinter Mr. tiiseun urang, anjeun tiasa pariksa atawa ngadalikeun Anjeun Mr. tiiseun wae.

Fitur utama

DC Kembar-usaha Rotary Inverter compressor of Mitsubishi.
Dirancang pikeun turun ka Air -10 ℃ operasi.
10 kali kalenturan nyaluyukeun aliran gas jeung ningkatkeun Pulisi ku nepi ka 20%.
Kalawan Saginomiya 4 arah klep pikeun deforesting rusuh & efisien.
Bapak tiiseun bisa dilarapkeun kalawan R32 atawa gas R410A.
Twisted titanium exchanger panas, efisiensi 40% leuwih luhur ti normal exchanger titanium panas.

Parameters of Mr. Silence Inverter Pool Heat Pump - 2019-10-25

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala