Bapak Smart-Stepless DC Inverter kolam renang Panas Kongrés

Fitur utama:

  • Stepless DC Inverter
  • touch controller babak
  • Anti karat ABS casing
  • Turun ka -5 ℃ operasi
  • gas R32 / R410A
  • kadali wifi aplikasi
  • téhnologi EEV
  • Otomatis defrost ku siklus ngabalikeun
  • Twisted titanium exchanger panas
  • lemes starter

jéntré produk

parameter produk

kaunggulan core

Steplss DC Inverter

Bapak Smart adopts stepless inverter compressor, sistem kontrol inverter stepless jeung kipas brushless motor. Ku konversi pinter tina speed compressor, speed motor kipas na tekanan sistem, Mr. Smart bisa nyadiakeun nyimpen énergi endah jeung kinerja jempe.

Bapak Smart-Stepless DC Inverter kolam renang Panas Kongrés

Nepi ka 13 kali payback

Nalika ngajaga hawa kolam renang di paling usum kolam renang, Mr. Smart anu ngajalankeun di speed low nu ngabalukarkeun kinerja hemat energi pangalusna jeung lingkunganana kolam renang super jempe. Pulisi nu geus nepi ka 13. Ieu hemat energi ganda ti Di / Pareum pompa panas.

Nepi ka 13 kali payback - Aquark Mr. Smart DC Inverter kolam renang Panas Kongrés

kanyamanan tiiseun

Hatur nuhun kana téhnologi Inverquark, Stepless DC inverter compressor na DC kipas brushless motor, Mr. Smart ngalir pisan quietly nu nyadiakeun Anjeun lingkungan pemanasan nyaman.

Kanyamanan tiiseun - Aquark Mr. Smart DC Inverter kolam renang Panas Kongrés

Lemes mimiti & aplikasi tegangan lega

Kalawan stepless DC inverter compressor, Mr. Smart dimimitian ti 0 AMPS mun dipeunteun AMPS lalaunan & steadily. Aya jurus pikeun sistem imah listrik. Tur kalawan konversi pinter anak, Mr. Smart bisa dilarapkeun ka rupa-rupa tegangan nu 180V ~ 260V.

Lemes mimiti & aplikasi tegangan lega - Aquark Mr. Smart DC Inverter kolam renang Panas Kongrés

Fitur utama

gas R32 / R410A
Mr.Smart bisa dilarapkeun kalawan R32 atawa gas R410A.
téhnologi EEV
10 kali kalenturan nyaluyukeun aliran gas jeung ningkatkeun Pulisi ku nepi ka 20%.
Twisted titanium exchanger panas
efisiensi 40% leuwih luhur ti normal exchanger titanium panas.
Smart WiFi control (Goréng)
Jeung kontrol aplikasi, Anjeun bisa pariksa atawa ngadalikeun mr Anjeun. Smart madhab.
Gas panas defrosting
Kalawan Saginomiya 4 arah klep pikeun deforesting rusuh & efisien.
-5 ℃ ~ 43 ℃
Dirarancang pikeun turun ka Air -5 ℃ operasi.
Parameters of Mr. Smart
model STNC70 STNC90 STNC130 STNC160 STNC200 STNC240
Kinerja kaayaan: Air 27 ° C / Cai 27 ° C / lembab. 80%
Kapasitas panas (kW) 7,0 9,0 13,0 16,0 20.2 24.2
Range Pulisi 13~6.3 13.2~6.4 13.5~6.5 13.5~6.4 13.5~6.3 13.8~6.5
Rata Pulisi di 50% Speed 9 9,6 9.8 9,5 9,6 9,6
Kinerja kaayaan: Air 15 ° C / Cai 26 ° C / lembab. 70%
Kapasitas panas (kW) 5.0 6.5 9,0 11,0 14.0 16,0
Range Pulisi 6.8~4.6 6.9~4.5 7~4.7 7~4.5 7~4.5 7.2~4.8
Rata Pulisi di 50% Speed 6.3 6.3 6.4 6.2 6.2 6.4
spésifikasi Infobox
Volume kolam renang disarankan (m 3 ) * 15 ~ 30 20 ~ 45 35 ~ 65 40 ~ 75 50 ~ 90 60 ~ 110
Operasi suhu hawa ( ) -5 ~ 43
panas exchanger Twisted titanium Panas Exchanger
Sasayogian tanaga 230V 1Ph
Dipeunteun kakuatan input (kW) 0.20~1.09 0.26~1.44 0.34~1.91 0.44~2.44 0.56~3.11 0.60~3.33
kakuatan input dina 50% Speed ​​(kW) 0,4 0.52 0.7 0.89 1.13 1.25
input dipeunteun ayeuna (A) 0.85~4.73 1.13~6.28 1.50~8.33 1.91~10.63 2.43~13.53 2.61~14.49
Maksimum input ayeuna (A) 6.5 8 12,5 17 19,5 /
Power cord (mm²) 3 × 1,5 3 × 2,5 3 × 2,5 3 × 4 3 x 6 /
Tingkat sora dina 1m dB (A) 37,8 ~ 49,2 39,6 ~ 51,5 41,9 ~ 52,0 44,2 ~ 55,3 44,3 ~ 56,1 44,9 ~ 56,7
Tingkat sora ku 50% speed 1m dB (A) 41,8 44,8 47,5 47,7 48,6 49,1
Tingkat sora dina 10m dB (A) 17,8 ~ 29,2 19,6 ~ 31,5 21,9 ~ 32 24,2 ~ 35,3 24,3 ~ 36,1 24,9 ~ 36,7
Disarankan fluks cai (m³ / h) 2 ~ 4 3 ~ 5 4 ~ 6 6 ~ 8 7 ~ 10 10 ~ 12
sambungan cai (mm) 50
R32 gas weight (g) 400 550 900 1000 1100 /
Ukuran bersih LxWxH (mm) 872*349*654 872*349*654 872*349*654 962*349*654 962*349*754 961*420*758
Net Weight    (kg) 43 47 49 60 68
Qty per 20’FT / 40′HQ    (sets) 102/216 102/216 102/216 90/198 60/198
Katerangan:
* Data di luhur nya ngan pikeun rujukan. Pikeun data husus, mangga tingal nameplate on unit.
* disarankan volume kolam renang manglaku ka kolam renang pribadi sareng panutup isothermal, ti April nepi ka Séptémber.
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk