Mr.Titan-Top ngaleupaskeun Stepless DC Inverter Kolam Panas Pompa

Fitur utama:

  • Léngkah Inverter DC
  • Smart Touch Controller
  • Gas R32
  • Twisted titanium exchanger panas
  • téhnologi EEV
  • Kitaran ngabalikeun daur
  • Hawa operasi hawa
  • Pemanasan nepi ka 40 ℃, Spa pemanasan opsional

jéntré produk

parameter produk

kaunggulan core

Téhnologi Inverter DC Léngkah
Kalayan Inverter DC Tanpa Léngkah, laju kompresor tiasa disaluyukeun ku hertz sareng laju motor kipas tiasa disaluyukeun bunder. Éta nyaluyukeun kana tungtutan pamanasan anu béda.

Ngahemat Kuat

Panas Kuat

Pemanasan Kuat Komparison - Mr. Titan ngaleupaskeun léngkah pompa inverter kolam renang inverter DC

Dilengkepan konfigurasi anu kuat, Mr. Titan ngaleupaskeun léngkah pompa kolam renang inverter témplat DC inverter gaduh pamanasan anu kuat pikeun pemanasan gancang.

Nyimpen Ganda

Ngagabungkeun Bandingkeun dua kali - Pak Titan ngaluarkeun luhurna undakan pompa kolam renang inverter DC

COP Pak Titan dugi ka 15 *, anu dua kali tina / Pareum HP. Pikeun ngajaga suhu kolam renang, biasana ngalir dina laju tengah sareng rendah anu nyababkeun hemat energi ganda.

* Kondisi: Udara 27 ° C / Cai 27 ° C / Humid 80%

Tiiseun Smart

Rata-rata tingkat sora Mr. Titan sakedik 41dB (A) dina jarak 1m, nyayogikeun lingkungan kolam renang anu nyaman, berkat Téhnologi Inverter Stepless DC anu luar biasa.

Sikap pinter - Pak Titan ngaleupaskeun ngaléngkah teu pénginkeun inverter pompa kolam renang panas

Pamasangan saderhana

Mr. Titan inverter HP dirancang pikeun instalasi sederhana. Desain kompak sareng pelindung nangtung meryogikeun rohangan anu kirang, anu gampang salami prosés pamasangan.

top discharge design - Mr. Titan top discharge stepless DC inverter pool heat pump

Smart Touch Controller

Mr. Titan luhur ngaleupaskeun inverter kolam renang pompa sénsor anu péngkolan anu pinter nyayogikeun operasi anu ramah sareng pilihan pinter.

Smart Touch Controller - Pak Titan ngaleupaskeun undakan pompa inverter pompa kolam renang inverter

Fitur utama

Gas R32
Friendly-Lingkungan
40% efisiensi anu langkung luhur
Twisted titanium exchanger panas
40% efisiensi anu langkung luhur
téhnologi EEV
Ningkatkeun COP ku dugi ka 20%
Kitaran ngabalikeun daur
Gancang & éfisién ngolotan sareng klep opat arah
Hawa operasi hawa
Gawé ka handap -10 ° C
Pemanasan Spa opsional
Panas dugi 40 ° C
Parameter Pak Titan Lanjutan Tepang Lengkah DC Inverter Kolam Panas
model MT130 MT160 MT210 MT260
KOMPUTER PRESTASI: Udara 27 ° C / Cai 27 ° C / Humid. 80%
Kapasitas panas (kW) 13,5 16.5 21,0 26,0
Kapasitas pemanasan (kW) dina modeu Silence 11.3 13.3 17.5 22.5
Kisaran COP 15 ~ 6,9 15.2~7.0 15,6 ~ 7 15.0 ~ 6,9
Rata-rata COP dina laju 50% 10,6 10,5 11,0 11,0
KOMPUTER PRESTASI: Udara 15 ° C / Cai 26 ° C / Humid. 70%
Kapasitas panas (kW) 10,0 11,7 15,1 18.0
Kapasitas pemanasan (kW) dina modeu Silence 8.6 10,1 12.9 16.2
Kisaran COP 7.1 ~ 5.0 7.2 ~ 5.1 7,2 ~5.0 6,5 ~ 4,5
Rata-rata COP dina laju 50% 6.7 6.8 6.7 6,0
spésifikasi Infobox
Volume kolam renang anu ditasihatkeun (m3 ) * 35 ~ 65 40 ~ 70 50 ~ 90 60 ~ 120
Operasi suhu hawa ( ) -10 ~ 43
Casing Cukang-alloy Casing
panas exchanger Twisted titanium Panas Exchanger
Sasayogian tanaga 230V 1Ph
Dipeunteun kakuatan input (kW) 0,42 ~ 2,00 0,48 ~ 2.29 0,62 ~3.02 0,80 ~ 4,0
Daya Input kalayan laju 50% (kW) 0.75 0.86 1.13 1.5
Dipasang dina arus input (A) 1,83 ~ 8,70 2.08 ~ 9.95 2,69 ~13.13 3,5 ~ 17,4
Tingkat sora dina 1m dB (A) 41.0 ~ 52.0 41.2 ~ 54.9 42.8 ~ 54.7 41.5 ~ 55.2
Tingkat sora 50% dina 1m dB (A) 45.8 46.5 45.9 46
Tingkat sora dina 10m dB (A) 21.0 ~ 32,0 21.2 ~ 34,9 32,8 ~ 34,7 31.5 ~ 35.2
Disarankeun fluks cai (m³ / h) 4 ~ 6 5 ~ 7 8 ~ 10 10 ~ 12
sambungan cai (mm) 50
Katerangan:
* Data di luhur nya ngan pikeun rujukan. Pikeun data husus, mangga tingal nameplate on unit.
* disarankan volume kolam renang manglaku ka kolam renang pribadi sareng panutup isothermal, ti April nepi ka Séptémber.

 

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih jajantung