wartos

  • Mr. Silence Registered as An Industrial Design in European Union Intellectual Property Office (EUIPO)

    Mr. Silence Registered as An Industrial Design in European Union Intellectual Property Office (EUIPO)

    Mr. Silence, a unique slab design inverter pool heat pump created by Aquark Electric Limited, was registered as an industrial design in European Union Intellectual Property Office (EUIPO). It is the first air-stream design inverter pool heat pump in the world. It adopts unique slab design and sim...
    Maca deui
  • Bapak tiiseun Rocks di Piscine Global Éropa 2018

    Bapak tiiseun Rocks di Piscine Global Éropa 2018

    Merci de nous avoir honorés de votre ayana. Simkuring hoyong hatur sadaya klien kami jeung mitra bisnis keur ngadatangan stand urang di Piscine Global Éropa 2018, pameran profésional pangbadagna internasional di kolam renang jeung industri wellness. pameran éta hiji kasuksésan hébat, éta ga ...
    Maca deui
  • Bapak tiiseun, Nu Maha Inovatif kolam renang Panas Kongrés di Interbad 2018

    Bapak tiiseun, Nu Maha Inovatif kolam renang Panas Kongrés di Interbad 2018

    Éta mimitina waktu urang hadir Interbad di Stuttgart, Jerman. Hatur nuhun sadaya pikeun nyokot waktos anjeun pikeun didatangan stan urang. Éta kasempetan gede pikeun babagi jeung tukeur pikiran jeung pangalaman ngeunaan inverter kolam renang pompa panas jeung konsumén di sakuliah dunya. Kami paling bersyukur pikeun kapentingan maranéhanana di ...
    Maca deui
  • Bapak tiiseun, hebat Debut di Santika!  2018

    Bapak tiiseun, hebat Debut di Santika! 2018

    Éta perdana Mr. tiiseun urang di Santika! di Cengkareng, hatur nuhun dulur pikeun datang! Éta pelesir kami pikeun ngawanohkeun misalna hiji pompa inverter panas inovatif. Kiwari, éta téhnologi inverter geus jadi trend utama di industri kolam renang. Salaku harga gas naék, beuki loba pamilik kolam renang tos ...
    Maca deui
  • 2018 kolam renang & Spa News Top 50 Tukang Daptar

    2018 kolam renang & Spa News Top 50 Tukang Daptar

    Di dieu kami ngakuan tukang anu caang paling di sharing jeung opat kriteria séjén nu mangrupakeun proprietary ditilik Rumus urang. Tukang tina sabudeureun AS geus dilaporkeun aktivitas brisk, sarta nembongkeun kalayan group ieu. Koléktif, pausahaan ieu diwangun 12.164 pools dina 2017, earning $ 746 ...
    Maca deui
  • See You in Splash Pool& Spa Trade Show 2018

    See You in Splash Pool& Spa Trade Show 2018

    Aquark will attend Splash Pool& Spa Trade show, Australia 2018. And our unique heat pump inverters will be demo during the expo. You will see innovated user-friendly design, not only high COP and silence. We look forward to seeing you from August 1-2.
    Maca deui
  • Aquark Will Attend Interbad, 23-26th, October, Germany

    Aquark Will Attend Interbad, 23-26th, October, Germany

    Dear respectful customer, Aquark will attend Interbad Stuttgart, Germany 2018. And our unique heat pump inverters will be demo during the expo. You will see innovated user-friendly design, not only high COP and silence. We look forward to seeing you there.
    Maca deui
  • Aquark Will Exhibit New R32 Inverter Heat Pump in Piscine Lyon, November 2018

    Aquark Will Exhibit New R32 Inverter Heat Pump in Piscine Lyon, November 2018

    Aquark baris hadir Piscine ti Nopember, 13th ka 16 2018 di Eurexpo, Lyon (Perancis). Piscone mangrupakeun salah sahiji expos paling boga pangaruh tina kolam renang na Spa industri global. Aquark produk innovated bakal dibuka dina Fair ieu. Ieu téhnologi brand-anyar ieu pernah dilarapkeun dina Panas Kongrés sateuacan. Anjeun bakal ...
    Maca deui
  • Taun Anyar Salam ti Aquark

    Taun Anyar Salam ti Aquark

    Konsumén Dear Ngawulang jeung babaturan, Merry Christmas jeung Bingah Taun Anyar! The Natal Hawa jeung 2018 Taun Anyar bakal datang geura-giru. Simkuring nuju jadi ngaapresiasi ngomong ~ Hatur Anjeun ~ Urang hayang maneh hiji usum liburan senang, sarta taun anyar kaséhatan, kabagjaan jeung karaharjaan. Di dieu mindahkeun kahayang pangalusna ti Aquark, th ...
    Maca deui
  • Cleaning a Flooded Pool or Spa

    Cleaning a Flooded Pool or Spa

    cuaca kasar rutin ngabalukarkeun ruksakna utama pikeun pools na spas, utamana di wewengkon rawan hurricanes jeung banjir. The Tony Bertrand Aquatics Center di Lyon nembe kapaksa nutup panto na salila sawatara poé kusabab caah a. Mun anjeun manajer hiji kolam renang umum, didieu aya sababaraha potongan advic ...
    Maca deui
  • PISCINE GLOBAL EUROPE 2016 Getting Stronger and Stronger

    PISCINE GLOBAL EUROPE 2016 Getting Stronger and Stronger

    PISCINE global Éropa 2016: pameran Capit FROM kakuatan ka kakuatan! Piscine Global 2016, nu geus ngan digambar ka nutup di Lyon, ieu confirming ngadeg na salaku paméran patokan di kolam renang na spa sector. Applauded ku pengunjung na exhibitors sapuk, Piscine Global terus mee ...
    Maca deui
  • Safety Notice of Swimming Pool

    Safety Notice of Swimming Pool

    Kitu ogé keur senang, aktivitas séhat pikeun sakabéh kulawarga, mandi jeung ngojay pools némbongkeun komitmen ka gaya hirup anu puseur sabudeureun wellbeing. Salaku misalna, éta penting pikeun nyandak kaséhatan sarta kaamanan kana akun lamun diwangun jeung ngajaga kolam renang Anjeun. Ieu ogé ésénsial nu geus familia ...
    Maca deui
  • 2017 kolam renang na Spa Awards

    2017 kolam renang na Spa Awards

    The kolam renang na Spa Awards dibere ka spesialis sector kolam renang jeung produk anyar maranéhanana. Salaku unggal taun, Féderasi Perancis of kolam renang na Spa Profesional (FPP) dibikeun aranjeunna ka winners salila konferensi taun Avignon di 6 Pébruari. panghargaan ieu caang sorotan a dina dinamisme of kolam renang secto ...
    Maca deui