wartos

  • Aquark Released First Video to Show Factory Strength

    Aquark Released First Video to Show Factory Strength

    We are delighted to announce that we just released an official video of our factory in Foshan. It is the first time to display our factory strength to the pool industry, covering every process from R&D, incoming inspection, production to packing. Strict Quality Control System Ensures the High...
    Maca deui
  • What Our Clients Say?

    What Our Clients Say?

    As the global first inverter heat pump with patented back-discharge design, Mr. Silence is an innovation in pool industry. Ever since its debut, it has gained more and more customer’s 5-star satisfaction. Well, how much do they like Mr. Silence? Let’s take a look!
    Maca deui
  • Do You Know What’s New In Mr. Silence 2.0?

    Do You Know What’s New In Mr. Silence 2.0?

    Customer experience is the top priority of Aquark. We always strive to exceed the expectations of clients. Even Mr. Silence is already the most revolutionary pool heat pump in the market, we still think there’s room to improve. Thanks to our engineers, after continuous improvement and optimizati...
    Maca deui
  • Why Everyone Is Choosing Inverter Pool Heat Pump?

    Why Everyone Is Choosing Inverter Pool Heat Pump?

    Technology is all around us. We have seen great leaps in pool heating technology in the past few years. Everyone is looking for a pool heat pump of better user experience. Now, people gradually see the benefits of inverter pool heat pump, more and more pool users are replacing their On/Off pool ...
    Maca deui
  • Aquanale 2019 in Cologne Germany Got Everything for Private, Hotel and Public Pools

    Aquanale 2019 in Cologne Germany Got Everything for Private, Hotel and Public Pools

    Aquanale, the international trade fair for sauna, pool and ambience, is taking place in Cologne on 5-8 November 2019. Exhibitors from worldwide will present products for private, hotel and public pools. There are around 800,000 privately used pools and around 5,000 public ones in Germany. Boosted...
    Maca deui
  • See You in Piscina & Wellness Barcelona and Aquanale 2019

    See You in Piscina & Wellness Barcelona and Aquanale 2019

    Last year, AQUARK participated in the exhibitions in Australia, Germany and France with the revolutionary and innovative product – Mr. Silence Inverter Pool Heat Pump. And it successfully gained the attention and favor of the swimming pool industry across the globe. This year, AQUARK will attend ...
    Maca deui
  • Mr. Silence Inverter Pool Heat Pumps Soon Sold Out In Europe

    Mr. Silence Inverter Pool Heat Pumps Soon Sold Out In Europe

    We are exciting to know that Mr. Silence inverter pool heat pumps are sold out in Europe! What an encouragingly good news sharing from our European partners! As temperatures soar across, Europe is enjoying a period of warm weather. Nothing is better than taking a refreshing dip in pool. Surprisi...
    Maca deui
  • Aquark’s First European Training Tour on Eurospa Pool News Aroused Great Interest Across Europe

    Aquark’s First European Training Tour on Eurospa Pool News Aroused Great Interest Across Europe

    We are excited to know that our first European training tour is reported by Eurospa Pool News, the premier European journal for professionals in the pool & spa industry! We are greatly encouraged by the highly recognition of such a leading professional media in the industry. It aroused the g...
    Maca deui
  • Aquark’s First Technical Training Tour, Witnessing the Charm of Inverter Pool Heat Pumps

    Aquark’s First Technical Training Tour, Witnessing the Charm of Inverter Pool Heat Pumps

    It is Aquark’s first technical training tour in Europe. We have visited several clients in Germany, Austria and Hungary in the past few days. We can not say thank you enough for the warm welcome and all the support we have received during the trip. Aquark’s Inverters Won High Recognition from Tec...
    Maca deui
  • Mr. Silence Registered as An Industrial Design in European Union Intellectual Property Office (EUIPO)

    Mr. Silence Registered as An Industrial Design in European Union Intellectual Property Office (EUIPO)

    Mr. Silence, a unique slab design inverter pool heat pump created by Aquark Electric Limited, was registered as an industrial design in European Union Intellectual Property Office (EUIPO). It is the first air-stream design inverter pool heat pump in the world. It adopts unique slab design and sim...
    Maca deui
  • Bapak tiiseun Rocks di Piscine Global Éropa 2018

    Bapak tiiseun Rocks di Piscine Global Éropa 2018

    Merci de nous avoir honorés de votre ayana. Simkuring hoyong hatur sadaya klien kami jeung mitra bisnis keur ngadatangan stand urang di Piscine Global Éropa 2018, pameran profésional pangbadagna internasional di kolam renang jeung industri wellness. pameran éta hiji kasuksésan hébat, éta ga ...
    Maca deui
  • Bapak tiiseun, Nu Maha Inovatif kolam renang Panas Kongrés di Interbad 2018

    Bapak tiiseun, Nu Maha Inovatif kolam renang Panas Kongrés di Interbad 2018

    Éta mimitina waktu urang hadir Interbad di Stuttgart, Jerman. Hatur nuhun sadaya pikeun nyokot waktos anjeun pikeun didatangan stan urang. Éta kasempetan gede pikeun babagi jeung tukeur pikiran jeung pangalaman ngeunaan inverter kolam renang pompa panas jeung konsumén di sakuliah dunya. Kami paling bersyukur pikeun kapentingan maranéhanana di ...
    Maca deui
  • Bapak tiiseun, hebat Debut di Santika!  2018

    Bapak tiiseun, hebat Debut di Santika! 2018

    Éta perdana Mr. tiiseun urang di Santika! di Cengkareng, hatur nuhun dulur pikeun datang! Éta pelesir kami pikeun ngawanohkeun misalna hiji pompa inverter panas inovatif. Kiwari, éta téhnologi inverter geus jadi trend utama di industri kolam renang. Salaku harga gas naék, beuki loba pamilik kolam renang tos ...
    Maca deui
  • 2018 kolam renang & Spa News Top 50 Tukang Daptar

    2018 kolam renang & Spa News Top 50 Tukang Daptar

    Di dieu kami ngakuan tukang anu caang paling di sharing jeung opat kriteria séjén nu mangrupakeun proprietary ditilik Rumus urang. Tukang tina sabudeureun AS geus dilaporkeun aktivitas brisk, sarta nembongkeun kalayan group ieu. Koléktif, pausahaan ieu diwangun 12.164 pools dina 2017, earning $ 746 ...
    Maca deui
  • See You in Splash Pool& Spa Trade Show 2018

    See You in Splash Pool& Spa Trade Show 2018

    Aquark will attend Splash Pool& Spa Trade show, Australia 2018. And our unique heat pump inverters will be demo during the expo. You will see innovated user-friendly design, not only high COP and silence. We look forward to seeing you from August 1-2.
    Maca deui
  • Aquark Will Attend Interbad, 23-26th, October, Germany

    Aquark Will Attend Interbad, 23-26th, October, Germany

    Dear respectful customer, Aquark will attend Interbad Stuttgart, Germany 2018. And our unique heat pump inverters will be demo during the expo. You will see innovated user-friendly design, not only high COP and silence. We look forward to seeing you there.
    Maca deui
  • Aquark Will Exhibit New R32 Inverter Heat Pump in Piscine Lyon, November 2018

    Aquark Will Exhibit New R32 Inverter Heat Pump in Piscine Lyon, November 2018

    Aquark baris hadir Piscine ti Nopember, 13th ka 16 2018 di Eurexpo, Lyon (Perancis). Piscone mangrupakeun salah sahiji expos paling boga pangaruh tina kolam renang na Spa industri global. Aquark produk innovated bakal dibuka dina Fair ieu. Ieu téhnologi brand-anyar ieu pernah dilarapkeun dina Panas Kongrés sateuacan. Anjeun bakal ...
    Maca deui
  • Taun Anyar Salam ti Aquark

    Taun Anyar Salam ti Aquark

    Konsumén Dear Ngawulang jeung babaturan, Merry Christmas jeung Bingah Taun Anyar! The Natal Hawa jeung 2018 Taun Anyar bakal datang geura-giru. Simkuring nuju jadi ngaapresiasi ngomong ~ Hatur Anjeun ~ Urang hayang maneh hiji usum liburan senang, sarta taun anyar kaséhatan, kabagjaan jeung karaharjaan. Di dieu mindahkeun kahayang pangalusna ti Aquark, th ...
    Maca deui
  • Cleaning a Flooded Pool or Spa

    Cleaning a Flooded Pool or Spa

    cuaca kasar rutin ngabalukarkeun ruksakna utama pikeun pools na spas, utamana di wewengkon rawan hurricanes jeung banjir. The Tony Bertrand Aquatics Center di Lyon nembe kapaksa nutup panto na salila sawatara poé kusabab caah a. Mun anjeun manajer hiji kolam renang umum, didieu aya sababaraha potongan advic ...
    Maca deui
  • PISCINE GLOBAL EUROPE 2016 Getting Stronger and Stronger

    PISCINE GLOBAL EUROPE 2016 Getting Stronger and Stronger

    PISCINE global Éropa 2016: pameran Capit FROM kakuatan ka kakuatan! Piscine Global 2016, nu geus ngan digambar ka nutup di Lyon, ieu confirming ngadeg na salaku paméran patokan di kolam renang na spa sector. Applauded ku pengunjung na exhibitors sapuk, Piscine Global terus mee ...
    Maca deui
  • Safety Notice of Swimming Pool

    Safety Notice of Swimming Pool

    Kitu ogé keur senang, aktivitas séhat pikeun sakabéh kulawarga, mandi jeung ngojay pools némbongkeun komitmen ka gaya hirup anu puseur sabudeureun wellbeing. Salaku misalna, éta penting pikeun nyandak kaséhatan sarta kaamanan kana akun lamun diwangun jeung ngajaga kolam renang Anjeun. Ieu ogé ésénsial nu geus familia ...
    Maca deui
  • 2017 kolam renang na Spa Awards

    2017 kolam renang na Spa Awards

    The kolam renang na Spa Awards dibere ka spesialis sector kolam renang jeung produk anyar maranéhanana. Salaku unggal taun, Féderasi Perancis of kolam renang na Spa Profesional (FPP) dibikeun aranjeunna ka winners salila konferensi taun Avignon di 6 Pébruari. panghargaan ieu caang sorotan a dina dinamisme of kolam renang secto ...
    Maca deui