Aquark Will Exhibit New R32 Inverter Heat Pump in Piscine Lyon, November 2018

Aquark baris hadir Piscine ti Nopember, 13th ka 16 2018 di Eurexpo, Lyon (Perancis).

Piscone mangrupakeun salah sahiji expos paling boga pangaruh tina kolam renang na Spa industri global. Aquark produk innovated bakal dibuka dina Fair ieu. Ieu téhnologi brand-anyar ieu pernah dilarapkeun dina Panas Kongrés sateuacan. Anjeun teu ngan bakal nampi pangalusna nguntungkeun pompa panas inverter, tapi ogé ...

Tempo anjeun Piscine 2018.


Pos waktos: Mar-15-2018