Bapak tiiseun Rocks di Piscine Global Éropa 2018

Merci de nous avoir honorés de votre ayana.

Simkuring hoyong hatur sadaya klien kami jeung mitra bisnis keur ngadatangan stand urang di Piscine Global Éropa 2018, pameran profésional pangbadagna internasional di kolam renang jeung industri wellness.

pameran éta hiji kasuksésan hébat, éta méré urang kasempetan pikeun mintonkeun dunya kalawan inovatif numput Aquark urang inverter kolam renang panas, sakumaha ogé Sunda kuat kami & kamampuhan D jeung kualitas produk unggulan. Kami geus digali rada sababaraha kasempetan pasar, dina Samentara éta, urang ogé ngarasa robah hébat di pasar.

téhnologi Inverter geus anjog ka kali. Dina nyanghareupan kompetisi peer kuat, Aquark masih nyokot diterangkeun dina téhnologi misalna. Puluhan pabrik pompa kolam renang panas Cina milu dina paméran, tapi Aquak urang Mr. tiiseun téh pompa panas paling inovatif tur paling unik sadaya. Éta kahiji inverter design slab jeung hawa-stream pompa kolam renang panas unik di industri kolam renang. A loba klien profésional anu némbongkeun minat hébat. Kami reueus yén produk urang geus miboga pangakuan dunya, nu greatly bertulang kapercayaan kami tina R & D.

Inovasi pernah eureun. Salaku innovator téhnologi, urang bakal tetep maturan design kreatif pikeun pangalaman customer pangalusna. Positioning salaku pasangan Global OEM, kami bisa nyadiakeun design Aquark urang sorangan ogé rarancang ngaropéa. Di momen, urang kudu rentang Inverter numput kolam renang panas pinuh pikeun pilihan Anjeun. Lamun hoyong meunang uninga langkung seueur ngeunaan tim kami sarta diajar naon anyar dina Aquark, tuturkeun kami on LinkedIn ,Facebook jeung Twitter.

Bapak tiiseun batuan di Piscine Global Éropa 2018 - Aquark Kolam kolam renang Élmu sarta Solusi Supplier na Produsén


waktos pos: Nov-27-2018