Bapak tiiseun, Nu Maha Inovatif kolam renang Panas Kongrés di Interbad 2018

Éta mimitina waktu urang hadir Interbad di Stuttgart, Jerman. Hatur nuhun sadaya pikeun nyokot waktos anjeun pikeun didatangan stan urang. Éta kasempetan gede pikeun babagi jeung tukeur pikiran jeung pangalaman ngeunaan inverter kolam renang pompa panas jeung konsumén di sakuliah dunya. Kami paling bersyukur pikeun kapentingan maranéhanana di inverter design slab unik urang - Mr. tiiseun.

Bapak tiiseun téh pompa kolam renang panas paling inovatif dina sakabeh paméran. Eta geus dipikawanoh ogé ku konsumén ti sagala rupa nagara di acara. Sababaraha pesenan geus dikonfirmasi dina titik nu geus greatly wanti kami.

Naha aya Mr. tiiseun produk paling inovatif?

Hatur nuhun ka désainer industri urang. Ieu mangrupakeun tim gairah anu hoyong nyieun nilai keur konsumén urang jeung konsumén. Basajan touch controller Palasik, kebon design datar ramah ... Unggal jéntré fungsi pikeun ngan hiji alesan: nyieun pangalaman nasabah pangalusna. Saatos optimasi kontinyu sarta usaha anyar, produk paling inovatif ieu tungtungna dilahirkeun, anu hasil ngarobah stereotypes tradisional inverter kolam renang pompa panas.

Saterusna, kami geus hasil dibereskeun mitra ekslusif di Jerman salila acara. Éta hartina dealers lokal sarta boga kolam renang warung tiasa mésér Mr. tiiseun langsung di Jerman! Mun anjeun resep Mr. tiiseun tapi teu bisa nepungan kami di Interbad, teu sono ka kaluar acara salajengna urang, Piscine Global Éropa 2018 di Lyon, Prancis. Kita Hayu jeung ngobrol urang nyanghareupan kana raray, anjeun bakal leuwih jéntré ngeunaan Mr. tiiseun jeung kulawarga inverter urang.

Hayu urang nyekel kasempetan INVERTER babarengan, nempo maneh di stan 5D126 di Lyon!

Bapak tiiseun, Nu Maha Inovatif kolam renang Panas Kongrés di Interbad 2018 - Aquark


Pos waktos: Oct-31-2018