produk

produk

Produk Pump Stepless DC Inverter Kolam Renang Panas - Aquark Electric Co., Ltd.

Aquark is a professional inverter pool heat pump manufacturer in the world, mainly focuses on inverter pool heat pump’s R&D and manufacturing. It was founded by an expert team with 20 years of professional pool heat pump experience.

Aquark parantos ngawangun sistem kontrol kualitas anu komprehensif dina prosés produksi. Pendingin R32 sareng R410A ayeuna sayogi. Unggal pompa panas kolam renang anu disayogikeun ku Aquark mastikeun didamel sareng diuji.